Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Erdoğan'la Mansor kahvaltıda buluştu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheSpike
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 168

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Emine Erdoğan, Mavi Marmara'da hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağış toplayan Malezya Başbakanı'nın eşi ile bir araya geldi.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gazze'ye gönderilen yardım gemisi Mavi Marmara'ya yapılan saldırıda ölenlerin yakınlarına bağış toplayan Malezya Başbakanı Najib Tun Abdul Razak'ın eşi Datin Paduka Seri Rosmah Mansor'la kahvaltıda bir araya geldi. Erdoğan, İstanbul'daki "21. Küresel Kadın Zirvesi'' ne katılmak üzere Türkiye'ye gelen Mansor ve beraberindekileri dün Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde ağırladı. Erdoğan'a Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer'in eşi Esma Dinçer, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı ve Başbakan Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak eşlik etti.

FİLİSTİN'İ KONUŞTULAR
Görüşmede Erdoğan ile Mansor'un, 2009'da Filistin'de yaşananlara dikkat çekmek amacıyla Emine Erdoğan'ın himayesinde İstanbul'da düzenlenen "Filistin Zirvesi'' ve iki ülke arasında yapılabilecek ortak çalışmaları konuştuğu öğrenildi. "PERMATA'' adlı projeyle 5 yaş altındaki çocukların eğitimini yaygınlaştırma çalışmalarına öncülük eden Mansor, İsrail'in Mavi Marmara'ya saldırısında hayatını kaybedenlerin ailelerine yardım için bağış toplanmasına öncülük etmiş, 45 bin dolar tutarındaki çekleri ailelere ulaştırmıştı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri