Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Fulltime süresiz online sw paradicemt2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guvenxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 133

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba!Sizde bizimle bu zorlu maceraya ortak olmaya ne dersiniz?Birbirinden gizemli yerlerle ve heyecan dolu maceralarıyla ParadiceMT2 yeni yüzüyle karşınızda.Sözü fazla uzatmadan tanıtıma geçiyorum:

ParadiceMT2 Özellikler
--------------------------------
1)7/24 Online VPS Kalitesi
2)Oyundan Atma-Lag-Bug Gibi Problemler Yoktur
3)Sürgün Mağarasının Her Katı Açıktır Ancak Sadece 3. Katına 100 Lv. ve Üstü Girebilmektedir
4)P NPC Oyunumuzda Mevcuttur
5)Saç Stilleri Aktiftir ve Öğretmenlerde Mevcuttur
6)Kahraman,P ve At Alma Npcsi Vardir Sehir Girisinde Bunun Yanı Sıra Kasılmak Zor Olduğu İçin Derece Kasmak Zor Olmaz
7)Serbest Moduna 15. Seviyeye Ulaştıktan Sonra Geçilebilmektedir
8)Işınlanma Yüzüğü Aktiftir
9)Başlarken 1 Lv. Başlatır
10)İtem Basmak İçin İnci ve + Basma İtemi İster Ancak Bunların Tümü NPC'de Mevcuttur
11)Doyum-Peaper(Ateş Diyarı)'de Kırmızı Ejderha Sabittir Ancak Edit Olduğu İçin Tek Kişiyle Kesilememektedir.
12)Sürgün Mağarasının 3. Katında Beran-Setaou Ejderi Sabit Olarak Yer Almaktadır
13)Oyunda Oldukları Sürece Yetkililer Son Derece İlgilidir Aynı Zamanda Sempatiktirler
14)NPC'de 30 Lv. Silahları ve 61 Lv. Zırhları(+9) Bulunmaktadır
15)EP İle Temin Edilen İtemlerin Tümü Mevcuttur
16)Grup Çalışması Göz Önünde Bulundurularak Liderin Kitabı NPC'de Yer Almaktadır
18)Büyülü Metal 2.000.000 Yangtan NPC'de Yer Almaktadır Ancak Ejderha Tanrısı Kağıdı 500.000 Yangtır
19)Silahçıdaki Mağaza Şanslı Kesesinden 5. Efsun Nesnesi Çıkmaktadır
20)Oyunumuzda Binek Yüzüğü Bulunmaktadır ve Bineklerin Üstünde Süresiz Durulabilmektedir,Aynı Zamanda Üstünden Atak Yapılabilmektedir
21)Oyun Sahibi Hosting Şirket Sahibi Olduğu İçin Oyun Süresizdir Oyun Sahibi ([TL]KuMaRBaZ)
22)Sitemizde Ticket Sistemi Ve Forum Bulunmaktadır.Oyun Hiçi Hakaret Hile bildirimlerini Ticket Sisteminden SS olarak Bildirebilirsiniz.
23)Oyun İçerisinde Gm'Lere Sen Veya Arkadasınızmıs gibi Davranmayınız.
24)Oyunumuz Yarı Yarıya Kolaydır.Süresiz Olduğu İçin Zor Yanlarıda Mutlaka vardır.

Evet ben gerekli bilgileri sizlere sundum.Şimdi sıra sizde...Katılmak İsterseniz Buyrun Linkler:

http://paradicemt2.pvpserverlar.com/

Oyun Yöneticisi ve Kurucusu [TL]KuMaRBaZ Saygı ve Sevgilerimle...: PARADİCEMT2 EKİB LİDERİ.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri