- Konular
- 769
- Reaksiyon Skoru
- 176
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
77 Level Zihinsel Çar
Karakter Türü : Savaşçı Zihinsel
Bulunduğu Level : 77
VIT : 90
INT :4 mü ne
STR :90
DEX :61 sanırsam
Skıller : ( Karakter özelliğine göre yazılacak aşağıdaki örnektir.)
Güçlü beden m6
Ruh vuruşu m7
Şiddetli m8
Güçlü vuruş m9
Takılar :
Bilezik : +9 Gümüş Bilezik (Efsunsuz)
Küpe : +9 abanoz küpe (efsunsuz)
Kolye : 2k hpli kolye
Giysi :
Zırh : +8 siyah çelik +4 savunma diğerleri kırık yaklaşık 19 tane +4 hız kırmışıtr 4 tane +4 hızım war temizleyip eklemeye çalışcam
Kalkan : +9 düz şahin kalkan +9 aslanağzı efsunuszudr
Ayakkabı : 2k hpli aykkbı
Kask : +9 dmir kask +30 sp üretim .3 zehirlmei miğfer +6.+20 ölümsüzlü +4 hyalat maske
Silah : +7 Yarı insan kılıcı +4 karakter taşlı. +9 34 ortalamalı dolunay +3 soğtma +3 canavr basılı en kısa zamanda +9 30 ort yukarı kdpyle takas edicem
Bioloyog şeytan hatırasındadır .at 21 lewel dir dönüşüm g1 dir . 62 lewel şamanım wardır katil metni kesmek bnm için zor oluyor +4 hız olmadı için zor kaçıoyrum solatlardan .sadece güçlü bedene kötü ruh kullancam 1-2 ay sonra ama
iyi kötü yorum benim içib farketmez Server Turkuazdır
Karakter Türü : Savaşçı Zihinsel
Bulunduğu Level : 77
VIT : 90
INT :4 mü ne
STR :90
DEX :61 sanırsam
Skıller : ( Karakter özelliğine göre yazılacak aşağıdaki örnektir.)
Güçlü beden m6
Ruh vuruşu m7
Şiddetli m8
Güçlü vuruş m9
Takılar :
Bilezik : +9 Gümüş Bilezik (Efsunsuz)
Küpe : +9 abanoz küpe (efsunsuz)
Kolye : 2k hpli kolye
Giysi :
Zırh : +8 siyah çelik +4 savunma diğerleri kırık yaklaşık 19 tane +4 hız kırmışıtr 4 tane +4 hızım war temizleyip eklemeye çalışcam
Kalkan : +9 düz şahin kalkan +9 aslanağzı efsunuszudr
Ayakkabı : 2k hpli aykkbı
Kask : +9 dmir kask +30 sp üretim .3 zehirlmei miğfer +6.+20 ölümsüzlü +4 hyalat maske
Silah : +7 Yarı insan kılıcı +4 karakter taşlı. +9 34 ortalamalı dolunay +3 soğtma +3 canavr basılı en kısa zamanda +9 30 ort yukarı kdpyle takas edicem
Bioloyog şeytan hatırasındadır .at 21 lewel dir dönüşüm g1 dir . 62 lewel şamanım wardır katil metni kesmek bnm için zor oluyor +4 hız olmadı için zor kaçıoyrum solatlardan .sadece güçlü bedene kötü ruh kullancam 1-2 ay sonra ama
iyi kötü yorum benim içib farketmez Server Turkuazdır