- Konular
- 564
- Reaksiyon Skoru
- 104
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- -151
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Eskişehir'de, maç öncesi ev sahibi ekibin yöneticileriyle birlikte şehir gezisi yaptıkları sırada yerel gazetecilerle yaşanan olaylara da değinen Aziz Yıldırım, "Bugün gezmeye gittik. Anadolu Ajansı'nın muhabiri ve yanında da iki tane gazeteci var. Beni tahrik etmek için her şeyi yapıyorlar, söylüyorlar. Ondan sonra da başka gazetecilerin üzerine atıp, yayın yapıyorlar. Onun için gerekli mercilere şikayetimi de yapacağım. Yalan haber yapmak yok. Doğruları yazıp, söyleyecekler. Çünkü ben hep doğruları söylemeye çalışıyorum. Hata yaptığımız zaman da özür diliyoruz. Onlar da, sizler de, basın mensupları da, beni tahrik etmek için değil; bir şey yapıp çektiğiniz zaman, müsaade ettikten sonra, 'Ayrılın bir şeyler konuşacağız' dediğimiz zaman da, lütfen ona uyacaksınız. Saygı göstereceksiniz. Birbirimize saygı göstermezsek olmaz. Bayramda ben bir şey söylüyorum, gidiyoruz açıklama yapıyoruz, yok patronlara diyorsunuz. Patronlarınızın ne işi var. Eğitilecek bir şey varsa, sizlersiniz. Patronlar niye eğitilsin. Hep yanlış. Sırf kamuoyunda Aziz Yıldırım düşmanlığı yaratmak, Aziz Yıldırım'ın kişiliğinin dışında bir Aziz Yıldırım yaratmak için el birliğiyle çalışıyorsunuz. Ama buna müsaade etmeyeceğim. Bunu bilin" diye konuştu. Olayın detayı istendiğinde ise Aziz Yıldırım, "Bugün yerel gazetecilerle yaşanan; Odunpazarı'na gittik. Başkan bizi gezdiriyordu. Peşimizden geldiler, önümüze geçip çekiyorlar. Ondan sonra, bir noktaya geldikten sonra, 'Tamam arkadaşlar çektiniz, aldınız görüntüleri, ayrılın' dedik. 'Sen mi bize karışacaksın' dediler. Ondan sonra devletin Anadolu Ajansı, 'Başkan gazetecilere…' diye yazıyor. Desene 'Anadolu Ajansı'nın muhabiriyle böyle bir olay oldu' diye. Onu niye söylemiyorsun? Genelleme başkalarına. Kendileriyle bir diyalog olmuşsa, onu yazsınlar, onu söylesinler. Ama sizleri de katıp, orada olmayan insanları katıp, onların üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar. 'Aziz Yıldırım kötü adam' pozisyonunu kamuoyuna vermeye çalışıyorlar" dedi.