HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Arkdaşlar Cogumuz Serverimizin Parasını Cebimizden Karşılarız Fln Fln
Neden Cebimden Karşılayım Vede Server Acıyım Diye Bende Cok Düşündüm Actım Server Tutu Sonra Param Yetmedi Uzatamadım Tek Kişiydim Fln Fln Sonra Bir Ptc Sitesi Buldum Oradan Para Kazanmaya Başladım Sonra Bu Ptc Sitelerini Cogaltım Cogu Sitede Referans Yaptım Gelirim Düzeldi Sizde Bu Yöntemi Ögrenmek İsterseniz... Şu Konuyu İnceleyiniz... 
Neden Cebimden Karşılayım Vede Server Acıyım Diye Bende Cok Düşündüm Actım Server Tutu Sonra Param Yetmedi Uzatamadım Tek Kişiydim Fln Fln Sonra Bir Ptc Sitesi Buldum Oradan Para Kazanmaya Başladım Sonra Bu Ptc Sitelerini Cogaltım Cogu Sitede Referans Yaptım Gelirim Düzeldi Sizde Bu Yöntemi Ögrenmek İsterseniz... Şu Konuyu İnceleyiniz... 
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
arkadasm 4lkte serverı acmak 4cın cebnden para ckacak eqer hesbını ıî yapamıosa cebnden 4lla para ckratcak
20 tl para yatıracan 100 reklam alıcaksın tıklayacan 0,4 kurus kazanacan tıklama başına 
0,4x100= 40 tl
ayda 20 tl kazanclısın ama ayda==