HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaslar.. Sözüme İlk Önce Server Harika Diyerek Baslamak İstiyoRm.
Ve 34 Lvde basLarsınız atın üstünde Kırmızı bayragı acmanızı Tercih ederm
Droplarımız 750dir hafta sonları 1000x olur eventler sık sık olur ox -boss- filan Gmler ilgilidirler.
Birlikte sznle isi olmadıgı zaman kule yaparlar .d
İzninizle Npclerden bahsedeym : Servis;Kahraman olmak ZaLim olmak Boss'a Dönüsmek gbi
Seyyar satıcı: gelinlik,smokin,demet
Takılar ve cevherler iç itemler bulunur. elmas gümüs abanoz cennetin göz yası gibi cevherler kullanılır
Extra itemler Npcsi:Havayi fiser ejderha bıcagı Kurtulus yelpazesi gbi itemler at sekeri bulunur.
oLay yardımcısı: bklar bulunur skil bksı degl kombo sanatı gbi ws
Satıcı
otlar taaslar sebnemler bulunur.
Zırh satıcısı:zırhlar bulunur 61lvle Kdr
Silah Satıcısı: Su Perisine Kdr itemler bulunur
Kuyumcu Dükkanı: efsun kagıtları gibi yararlı itemler bulunur
ePic surada aslan katleden büyük balta buzlu uc gibi itemler bulunr
5inci efsun: sklleri sfrlama kırallak degstrme özel esya al cinsiyet degistirme Vardır
P ve G NPCSI ise
ve G acaRız
Oyunumuz kolay Kasılırben Suran 101 Lvim dediğim gbi kolay kasılır kolay item yaparsınız para kolay celik kolay düser
Ben kırmızı bayragım adım ZaLmSuRa59 Loncam imposible Her konuda yardm edeRm 71 Lv olun Sizi kasarm... evet arkadaslar benden Siteyi Vereym Gelip Bi bakmanızı İsterim Server Harikadın oyunda iki tane site vardır
Site:
1. www.dunyamt2.tk
2.yeraltimt2.com
NOT: NOKTALAMALARA DIKKAT EDEN DEDIGIM GIBI ADIM: ZaLmSuRa59 Bayragım : Kırmızı Yardım edeRm bi PM YETER ISTEDIGINIZ BAYRAK OLUN II AKSAMLAR SAYGILAR .....
Ve 34 Lvde basLarsınız atın üstünde Kırmızı bayragı acmanızı Tercih ederm
Droplarımız 750dir hafta sonları 1000x olur eventler sık sık olur ox -boss- filan Gmler ilgilidirler.
Birlikte sznle isi olmadıgı zaman kule yaparlar .d
İzninizle Npclerden bahsedeym : Servis;Kahraman olmak ZaLim olmak Boss'a Dönüsmek gbi
Seyyar satıcı: gelinlik,smokin,demet
Takılar ve cevherler iç itemler bulunur. elmas gümüs abanoz cennetin göz yası gibi cevherler kullanılır
Extra itemler Npcsi:Havayi fiser ejderha bıcagı Kurtulus yelpazesi gbi itemler at sekeri bulunur.
oLay yardımcısı: bklar bulunur skil bksı degl kombo sanatı gbi ws
Satıcı
otlar taaslar sebnemler bulunur.Zırh satıcısı:zırhlar bulunur 61lvle Kdr
Silah Satıcısı: Su Perisine Kdr itemler bulunur
Kuyumcu Dükkanı: efsun kagıtları gibi yararlı itemler bulunur
ePic surada aslan katleden büyük balta buzlu uc gibi itemler bulunr
5inci efsun: sklleri sfrlama kırallak degstrme özel esya al cinsiyet degistirme Vardır
P ve G NPCSI ise
ve G acaRızOyunumuz kolay Kasılırben Suran 101 Lvim dediğim gbi kolay kasılır kolay item yaparsınız para kolay celik kolay düser
Ben kırmızı bayragım adım ZaLmSuRa59 Loncam imposible Her konuda yardm edeRm 71 Lv olun Sizi kasarm... evet arkadaslar benden Siteyi Vereym Gelip Bi bakmanızı İsterim Server Harikadın oyunda iki tane site vardır
Site:
1. www.dunyamt2.tk
2.yeraltimt2.com
NOT: NOKTALAMALARA DIKKAT EDEN DEDIGIM GIBI ADIM: ZaLmSuRa59 Bayragım : Kırmızı Yardım edeRm bi PM YETER ISTEDIGINIZ BAYRAK OLUN II AKSAMLAR SAYGILAR .....