HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SAYIN OYUN KURUCU ABİM BİRİSİYLE ANLASMA YAPTI 95 LWL KRALYETLİ SURAYA KARSILIK 99 LWL SAVASCI ALDI.(SURAYI BİZ WERDİK)
SONRA ADM TABİ WERDİ MSN İ FLN SAOLSUN BİZDE VERDİK AMA BN YENİ ŞİFREYİ KOYDUM SONRA UNUTTUM.ANASAYFAYA GİDİM GİRDİM İŞTE ŞİFREMİ UNUTTUM YAPTIM İŞTE İD Yİ YAZDIM MSN Yİ YAZDIM AMA BİR TÜRLÜ YENİ ŞİFRE GELMEDİ E-POSTAMA SONRA DEDİMKİ BLKİ MSN LE İLGİLİ BİR SORUNDUR AMA DİER ÇARIMLARIMDADA BAKTIM BASKA MSNLERDEDE DENEDİM AMA OLMADI...Bİ BAKARMISINZ Bİ İLGİLENN LÜTFEN:ka24::ka24:
SONRA ADM TABİ WERDİ MSN İ FLN SAOLSUN BİZDE VERDİK AMA BN YENİ ŞİFREYİ KOYDUM SONRA UNUTTUM.ANASAYFAYA GİDİM GİRDİM İŞTE ŞİFREMİ UNUTTUM YAPTIM İŞTE İD Yİ YAZDIM MSN Yİ YAZDIM AMA BİR TÜRLÜ YENİ ŞİFRE GELMEDİ E-POSTAMA SONRA DEDİMKİ BLKİ MSN LE İLGİLİ BİR SORUNDUR AMA DİER ÇARIMLARIMDADA BAKTIM BASKA MSNLERDEDE DENEDİM AMA OLMADI...Bİ BAKARMISINZ Bİ İLGİLENN LÜTFEN:ka24::ka24:
Eskiden Hotmail'lerde Sorun Vardı Şuan Sorunsuz Geliyor,Eğer Hala Devam Ediyorsa Ticket Atabilirsin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)