HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar bilteksis iyibir firma fakat
arkadaşımla aynı gün sipariş verdik onunki 2 saatte teslim edildi.benimki 26 saat oldu hala teslim edilmedi.(biraz daha hızlı olurlarsa müşteri memnuniyeti açısından iyi olur)
ben şuan bir sorunla karşılaşmadım(hala teslim edilmemesi dışında
)
ama memnun sayılırım.bide sağlıklı bir şekilde teslim edilir ise daha mutlu olucam
ben tavsiye edebilirim
ama teslimat daha hızlı olursa daha iyi olur(benim düşüncem)
şimdiden teşekkür ederim
arkadaşımla aynı gün sipariş verdik onunki 2 saatte teslim edildi.benimki 26 saat oldu hala teslim edilmedi.(biraz daha hızlı olurlarsa müşteri memnuniyeti açısından iyi olur)
ben şuan bir sorunla karşılaşmadım(hala teslim edilmemesi dışında
)ama memnun sayılırım.bide sağlıklı bir şekilde teslim edilir ise daha mutlu olucam

ben tavsiye edebilirim
şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar bilteksis iyibir firma fakat
ben şuan bir sorunla karşılaşmadım(hala teslim edilmemesi dışında)
ama memnun sayılırım.bide sağlıklı bir şekilde teslim edilir ise daha mutlu olucam
ben tavsiye edebilirim
şimdiden teşekkür ederim![]()
Merhabalar,
Şu anda sabah ve bu saatte aldığımız 2. Büyük saldırı webhosting sunucumuz bilteksis.net.tr aşırı saldırı altında olup erişimi kısa sürede aktif etmeye çalışıyoruz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler mağduriyetinizin en kısa sürede giderileceğinden emin olabilirsiniz.
BİLTEKSİS.NET.TR
YS-1714
teşekkürler bekliyorum.
Anlayışınız ve olgun davranışınız için biz teşekkür ederiz. Saygılar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)