Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

metin 2 ooyun incelemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

intoalperen

Level 1
Üye
Katılım
5 Ara 2009
Konular
1
Mesajlar
4
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
50
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 16 Gün
Online Süresi
0
MmoLira
1
DevLira
0

HazarMt2 özlenen ömürlük yapısı, gelişmiş modern sistemler, gerçek yüksek tl ödüller. Binlerce aktif oyuncu ile açıldı en yeni 65-250 Server'da sen de yerini al HEMEN TIKLA!

Bir zamanlar Çin imparatoru herkesin savaş sanatı öğrenmesini istemiş.Halk savaşçı,ninja,şura ve şaman olmak üzere ırklara ayrılacakmış.Her ırkın 2 tane sınıfı varmış.Savaşçılar bedensel ve zihinsel,ninjalar yakın ve uzak dövüş,şuralar büyü ve silah,şamanlar ise ejder gücü ve iyileştirme isimli sınıflara ayrılmışlar.Fakat belli bir zaman sonra insanlar bu yeteneklerini kötüye kullanmaya başlamışlar.Birbirlerini öldürmüşler.Bunun üzerine ejderha tanrı metin taşlarını göndermiş.Ejder tanrı bu taşları insanlar birlik olup kardeşlik içinde yenebilirler diye göndermiş fakat tam tersi olmuş.İnsanlar metin taşlarını silahlarıyla kırmaya çalışmışlar.Ejderha Tanrı metin taşlarını geri almaya çalışmış ama taşlar o kadar güçlenmiş ki geri alınmıyormuş.Bunun üzerine Ejderha Tanrı insanlara yardım etmeye karar vermiş.Bu sırada kralın 3 çocuğu olmuş shinnoso ,jinno ve chunjo.Bu çocuklar şımarık yetişmiş.Kral öldükten sonra taht kavgasına düşmüşler ve ülke 3 farklı krallığa bölünmüş.Çocuklar krallıklarına kendi isimlerini vermişler.Bu krallıklar oluşunca 3 ülke birbirine düşman olmuşlar ve Yıldırım Cenneti kıtası hep sefalet içinde kalmış.Bilge Uriel'in kehanitine göre bundan tam 200 yıl sonra Dünya'yı metin taşları ele geçirecekmiş.

 
ne gerek vardı şimd ve uyduma o hikaye böyle

Eski zamanlarda tüm kıta tek bir İmparatorluk olarak birleşmişti. Halk İmparatorluk otoritesi altında barış içerisinde ve yardımlaşarak yaşıyordu.

Ancak bir gün tehdit tehlike gökyüzünden devasa Metin Taşları formunda yer yüzüne yağdı.

Taşların etkisi kıtanın sadece coğrafyasını ve iklimini etkilemekle kalmadı, aynı zamanda hayvanları da etkisi altına aldı. Hayvanlar mutasyon geçirerek güçlü ölümcül, zalim ve çirkin canavarlara dönüştüler. Birçok ölümcül bir hastalığa yakalanarak öldüler ve tüm cezalandırılmış kıtaya yayılan ürpertici zombilere dönüştüler.

Oluşan kaos eski imparatorluğun dağılmasına yolaçtı ve kıtanın uç kesimlerinde o günden bugüne düşman 3 küçük imparatorluk kuruldu. Metin Taşlarının düştüğü kıtanın ortasında ise en korkutucu yaratıklar yaşar oldu ancak hala daha küçük Metin Taşları gökyüzünden düşmeye devam ediyor.

Ürkütücü bir gerçek var ki oda Metin Taşlarının her geçen gün gücünün artıyor olması. Bu yeni güç Ejder Tanrısının kişisel olarak kıtada orataya çıkmasını ve Metin Taşlarının kıtasında günden güne büyüyen hakimiyetini ortadan kaldırmak için çalışmaya başlamasını sağladı.

Ejder Tanrısının güçlü bir müttefiği olun ve Metin Taşlarının gücünü alt edin. Kıtanın parçalanmasını durdurun ve önderliğinizde yeniden bir araya gelmesini sağlayın!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst