Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Simdi acildi 15 dk oluyor 120 silah ve levis zırh dönüşümlü tam bir emek serveri

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

kanezon

Level 7
TM Üye
Konular
97
Reaksiyon Skoru
45
Altın Konu
0
Başarım Puanı
127
TM Yaşı
17 Yıl 5 Ay 16 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

öncelikle selam arkadaslar serverim az önce acıldı serverim emek serveridir ve edit satısı yokturr ben 30 yasında cafeciyim serverimin kapanma gibi bir ihtimali asla yoktur serverimde 120 lwl silah ve levis zırh dönüşümlü gelelim server özeliklerine

48 lwl baslangız 254 lwl silahcıda muharebe hortlak falan yok dedim ya emek serveri

zırhcıda celik yok kendin düsürüp satacaksın

zombie map ölüm vadisi vahsi ada gibi özel haritalar vardır

tüm boslar sabit ve dropları ayarlandı sandık ve item düşer kesinlikle cadı sürgün sonu ejderha doyumda

skiller 5 lwl de ögretmenden beceri alınca oto p olurr

sayamadıgım bir sürü özelik bence 1 olma sansını kacırmayın buna emin olunki ömürlük server

GELELİM LİNKLERE : metin2gold.privatebilisim.c o m bolsukları silin :)))

+++++++++++

yeni acılmamıs Sıralama bakınn

15 Dakkada Millet 99 Lwlmi oLmuş Pehhhhhh :)) Siego Yalancı Pezovenk :d

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri