Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wenger: Tüm Suçlu Benim

Kill For You

Level 31
Fahri Üye
TM Üye
Konular
2,077
Online süresi
21694s
Reaksiyon Skoru
2,992
Altın Konu
0
Başarım Puanı
386
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 25 Gün
MmoLira
-1,011
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Londra-İngiltere Premier Lig'de Pazar günü Bolton deplasmanında aldığı mağlubiyetle şampiyonluk umutlarını yitiren Arsenal'de, teknik direktör Arsene Wenger tüm suçun kendisinde olduğunu söyledi.

Bitime 4 maç kala lider Manchester ****** ile arasındaki puan farkı 9'a çıkan Londra temsilcisi, üst üste 6. sezonu da kupasız kapatma hazırlığına girmişti.

İngiltere Lig Kupası finalinde Birmingham City'e boyun eğen Arsenal, FA Cup çeyrek finalinde ise Manchester ******'a elenirken, Şampiyonlar Ligi 2. turunda da Barcelona'ya diş geçirememişti.

Teknik direktör Arsene Wenger, Bolton maçı sonrası yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Sezon sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız ancak elbette artık şampiyonluk şansımız çok az.

Son 3 maçtan sadece 2 puan alabilmek çok korkunç ancak bizim için sezonun hikayesi bu. Oyuncularım tüm sezon harika performans sergilediler. Eğer suçlanacak biri varsa o da benim. Takımı ben kuruyorum, oyuncuları seçen benim ve bana göre sezon boyunca muhteşem şeyler yaptılar."

Müzesine son olarak 2005'te FA Cup'ı götürebilen Arsenal'in Fransız teknik direktörü, "Gerçekten bu durum çok yetersiz. Çok uzun zaman oldu ve birçok kez kupanın eşiğinden dönmek de çok acı verici" dedi.

Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri