Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Mars-madalyon ve ninja savascı bug ı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan y1Ld1r4y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 738

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Sayın adminim ; Mars Serverında Madalyon (1 t lik olan) ları birkaç değişik şekilde hile ile çoğaltıp 100 lerce madalyon halinde haksız kazanç elde etmektedirler. Ve Savascıların Hamle skilleri 1 yerine 2 kere vurmaktadır , ninjalarında Bazı skilleri 1 yerine 2 kere vurmaktadır (bıçak çevirme değil ) suikast skill i gibi. Bunlarıda yeni pack de gözden geçirirseniz sevinirim. Ve Bayrak değştirmede Hatalı. Shinsso > Sarıya - Jinno > kırmızıya - Chonjo > maviye geçirmektedir imparatorluk izinde. Şu anlık gözlemleyebildiğim Oyun açıkları bunlar. Bazı Savaşçı Karakterler Çin havai fişeği kullanarak ve büyü hızı kullanarakda oyun içi uyanıklık yapmaktadırlar ws anında. Saygılar. Oyun açıklarını gördükce bildireceğim. İyi görevler.

Çin Havai Fşeği Kullanmak Ve Büyü Hızı Kullanmak Uyanıklık Değil Bir Usta Olduğunu Belli Etmektir...Sende bul Sende Kullan!

madalyon bugu artık işlemiyor sanırsam çünkü doviz işlemleri kaldırıldı.skillerin 2 kere vurmasıyla ilgili olarak da hiç denk gelmedim.ama büyü hızı zaten oyundaki bir npc den alınıyor bu uyanıklık degil.havai fişekle ilgili olarak da sonuçta oda npc de satılıyor.balıkçıda satılıyor ki insanlar alıyor.sende kullanabilirsin.bunların arasında tek sorun madalyondu.oda genel bakımda düzeltilecek.

madalyon bugu artık işlemiyor sanırsam çünkü doviz işlemleri kaldırıldı.skillerin 2 kere vurmasıyla ilgili olarak da hiç denk gelmedim.ama büyü hızı zaten oyundaki bir npc den alınıyor bu uyanıklık degil.havai fişekle ilgili olarak da sonuçta oda npc de satılıyor.balıkçıda satılıyor ki insanlar alıyor.sende kullanabilirsin.bunların arasında tek sorun madalyondu.oda genel bakımda düzeltilecek.

Arkadaşa katılıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri