HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
GM Olmak İstiyorum
Gerekli bilgilerimi aşağıdaki forumda vermiş bulunmaktayım.
Adınız : Ogün
Soyadınız : Kol
Yaşınız : 17
Yaşadığınız Yer : KOCAELİ/Gölcük
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 4 vps 2 hamachi 1 no ip
Günlük Online Süreniz : 10-12 Saat.
Özellikleriniz : Agresif,Disiplinli,Ahlaklı,Kendini oyuna adamış,görevini düzgün yapan biriyim
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : online_oqun@hotmail.com yada
Diğer / Ek : Her gün başka pvplerde zaman kaybetmek istemedigim için gm olmak istiyorum.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri: Krections Mt2--Vıp Mt2----Bizim Mt2 -- Deneme Server Hamachi -- Kral Mt2 -- Golcuk Mt2 No İp -- Super Mt2
Her Türlü Npc Editlemesini Yaparım Site Aktiflestirme Tasarım Yaparım.Serverina Oyuncu Çekmek İsteyenlere Yardımcı Olurum.Msn Eklemeniz Yeterli online_oqun@hotmail.com
ACİL CEVAP BEKLİYORUM SIKILDIM PVPLERDE DOLANMAKTAN
Gerekli bilgilerimi aşağıdaki forumda vermiş bulunmaktayım.
Adınız : Ogün
Soyadınız : Kol
Yaşınız : 17
Yaşadığınız Yer : KOCAELİ/Gölcük
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 4 vps 2 hamachi 1 no ip
Günlük Online Süreniz : 10-12 Saat.
Özellikleriniz : Agresif,Disiplinli,Ahlaklı,Kendini oyuna adamış,görevini düzgün yapan biriyim
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : online_oqun@hotmail.com yada
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Adreslerinden bana ulaşabilirsiniz. Diğer / Ek : Her gün başka pvplerde zaman kaybetmek istemedigim için gm olmak istiyorum.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri: Krections Mt2--Vıp Mt2----Bizim Mt2 -- Deneme Server Hamachi -- Kral Mt2 -- Golcuk Mt2 No İp -- Super Mt2
Her Türlü Npc Editlemesini Yaparım Site Aktiflestirme Tasarım Yaparım.Serverina Oyuncu Çekmek İsteyenlere Yardımcı Olurum.Msn Eklemeniz Yeterli online_oqun@hotmail.com
ACİL CEVAP BEKLİYORUM SIKILDIM PVPLERDE DOLANMAKTAN

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)