HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
AKTİVASYON
Arkadaşlar server açıldıktan 1-2 saat sonra hesabınızı aktifleştirmenizi tavsiye ederim.
BAŞLANGIÇ
Köyümüzü açtığımızda ödevleri yapıyoruz.Ödev 10 a gelince artan maddelerle 1 demir madenini geliştiriyoruz.Şu anki üretimler:
Odun 14
Tuğla 14
Demir 17
Tahıl 2
Tahıl üretimi 2 olduğuna göre 5 altın vererek %25 tahıl üretimi yapıyoruz.
Sonra kalan hammaddeleri sıçan gelene kadar harcamıyoruz
12 saat sonra oyunu açtığımızda 1 sıçan gelmiş oluyor.18. Ödeve geldiğimizde Ekonomi yi seçiyoruz.22. Ödeve kadar ödevleri yapmaya devam ediyoruz.Şu anki üretimler:
Odun 24
Tuğla 24
Demir 24
Tahıl 2(%25 tahıl üretimi olduğu için daha fazladır)
Sığınak seviye 5 e kadar yükseltiyoruz.
Sonra askeri üs kurup kışla kuruyoruz.
Not:Arada bir tarla yükseltmeyi unutmayın.
Kışlada 5 lejyoner basıyoruz.Yani korumadan çıkış 10-15 lejyoner olacaktır.
Korumadan kalkana kadar lejyoner basıyoruz.Koruma kalktığında sana saldıracaklardır.
Evet yağmaya başlıyoruz.Haritadaki 2-8 nüfus arası köylere saldırıyoruz.Çünkü onlardan daha fazla ham kapıyoruz.
Ama sana saldıranlar da var.Biz de sığınağımızı seviye 7-8 e çıkartıyoruz.
Bu arada tahılınız - lere düşmesin.
Sonra depoları seviye 2 ye alıyoruz.
Kışladan 4-5 lejyoner daha basıyoruz.Bu arada asker sayımız 20 yi geçmesi lazım.
Yağmadan gelen maddelerle sığınağı 10 a alıyoruz.
Sonra bütün tarlaları ve demir madenlerini seviye 2 ye alıyoruz.
NPC kullanarak lejyoner basıyoruz.
Şimdii sıra geldi 22. ödevi yapmaya.22. ödevi yaptıktan sonra 15 altın verilcektir.
1 tarla ve 1 demir madenini seviye 3 e alıyoruz.
Sonra da 1 tuğla ocağı ve 1 oduncuyu seviye 3 e alıp demir madenlerinin hepsini seviye 3 yapmaya çalışıyoruz.
Sonra 2 tarla daha 3 e yükseltiyoruz.
Şimdi sıra geldi pretoryanı geliştirmeye.Kışla seviye 3 e alıp akademiyi kuracaz.Pretoryan için gereken maddelere sahip olunca NPC yapıp pretoryanı geliştiriyoruz.
Bu arada lejyoner sayımız 50 olmalıdır.Pretoryan gelişince 5-10 tane pretoryan basıyoruz.
Bu arada depoları seviye 5 e getiriyoruz.
Zaten yağmalara devam ediyoruz.Yağmadan gelen maddelerle zırh dökümhanesi kuruyoruz.
Sonra 10 lejyoner ve 10 pretoryan basıyoruz.Savunmanız çok ağır olacaktır.Pretoryanları yağmaya göndermiyoruz.Sadece lejyonerlerle yağma yapıyoruz.
Şimdi de emperyanı geliştirmek için gerekli şartları sağlıyoruz.Sonra NPC yaparak emperyanı geliştiriyoruz.
Emperyan basmadan önce bütüm üretim alanlarını seviye 4 e getiriyoruz.
Sonra 20-30 emperyan basıyoruz.
Şimdi tekrar üretim alanlarına dönüyoruz.Ve Üretim alanlarının her birinden seviye 5 yapıyoruz.
Şimdi asker basma zamanı.10 lejyoner,20 pretoryan ve 15 emperyan basıyoruz.
Depoları seviye 7 yapıyoruz.
Bütün üretim alanlarını seviye 5 yapıyoruz.
İmperatoris için gereken koşulları sağlayıp NPC ile imperatoris geliştiriyoruz.
1 kahramanı yaptıktan sonra kahramanın bütün puanlarını saldırıya veriyoruz.
Sadece lejyonerlerle yağma yapıyoruz.Pretoryanlar köyümüzün savunma askerleridir.Emperyanlar savaş ordusudur.
Bütün üretimleri 6 ya getirip 15-20 imperatoris basıyoruz.
Elçilik kurup bir birliğe giriyoruz.
Toplam asker sayısını lejyoner 150+ pretoryanlar 50+ emperyanlar 70+ ve imperatorisler 30+ olacak şekilde artırıyoruz.
Emperyan ve imperatorisler savaş ordusudur.
Yağma köylerine 25 er lejyoner atıyoruz.
Köşk kurup seviye 10 a getiriyoruz(birliğimizden yardım alarak tabiki).
2. KÖY HAZIRLIKLARI
Köşkü 10 a getirdikten sonra depoları seviye 10 a getiriyoruz.
Merkez binasını seviye 15 e alıyoruz.
Hammadde alanlarından her birini seviye 7 yapıyoruz.
Bu durumlarda online süremizi arttırmak gerekir.Çünkü yağmaları hızlandırmalıyız.Artık yağma köylerine 20şer lejyoner atıyoruz.Bu durumda yağmalara emperyan ve imperatorisleri de katmamız gerekir(kısa süre için).
Şimdi 3 göçmen basıyoruz.3 göçmen bastığımızda 9 veya 15 tarlalı alana köyümüzü kuruyoruz.