- Konular
- 236
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hemen konuya gireceğim ..
Biliyoruz ki şuanki ranklrımız çok güzel .. Ama küçük bir sorun var ..Forumumuzda kızlar da var ve onlardan biri Deneme moderatör,Moderatör,Süper Moderatör,Yönetici veya Admin olduğu zaman bir sorun yaşayacaklar rankların hepsindeki resimlerde erkek
Bakın ranklara :
Bu yüzden yapabiliyorsak kayıt yerinde cinsiyet seçerken Kız diyene Kız resimli erkek diyene şuanki erkek resimli ranklar çıksın .. Eğer böyle birşey sözkonusu değilse o zaman rank resmimiz yerine küçük bir turkmmo logosu koyabiliriz ..Yada hepten resmi kaldırabiliriz ..
Bence daha adil olur ..
Lütfen anketi cevaplayınız ..( Hepsi yaşamaz belki ama bence yaşar bazıları bu sorunu ..)
Biliyoruz ki şuanki ranklrımız çok güzel .. Ama küçük bir sorun var ..Forumumuzda kızlar da var ve onlardan biri Deneme moderatör,Moderatör,Süper Moderatör,Yönetici veya Admin olduğu zaman bir sorun yaşayacaklar rankların hepsindeki resimlerde erkek
Bakın ranklara :
Bu yüzden yapabiliyorsak kayıt yerinde cinsiyet seçerken Kız diyene Kız resimli erkek diyene şuanki erkek resimli ranklar çıksın .. Eğer böyle birşey sözkonusu değilse o zaman rank resmimiz yerine küçük bir turkmmo logosu koyabiliriz ..Yada hepten resmi kaldırabiliriz ..
Bence daha adil olur ..
Lütfen anketi cevaplayınız ..( Hepsi yaşamaz belki ama bence yaşar bazıları bu sorunu ..)
- Konular
- 1,781
- Reaksiyon Skoru
- 79
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
O ranklar için çok uğraşıldı he bu arada kızlar knght metin2 oynamıyor ki neden üye olsun 

- Konular
- 236
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
1.Olarak Metin2 oynayan kuzenim kız ..
2.Çok uğraşıldığı belli zaten .. Ben sadece fikir veriyorum ..
2.Çok uğraşıldığı belli zaten .. Ben sadece fikir veriyorum ..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...