Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Finali İBB İle Oynayalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProGamerS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 139

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Beşiktaş'ın başarılı kanat oyuncusu Ekrem Dağ, kupa karşılaşması ve final hakkında HABER 1903'e önemli açıklamalarda bulundu.
Dağ Gaziantepspor ile oynadıkları yarı final rövanş karşılaşmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada;

- ÖNEMLİ OLAN FİNALE ÇIKMAKTI-
"ilk devre oyuna istediğimiz gibi başlayamadık ama Gaziantepspor maça bizim beklentimizin üzerinde çok iyi başladı. İlk golü de kalemizde görünce baskı altına girdik fakat Gaziantepspor'un karşısında Beşiktaş gibi bir takım vardı ve de biz de bunun bilinciyle sıkıntı bir duruma düşeceğimizden şüphe duymadık. İkinci devrede ise kontrol daha çok bizdeydi ve 2-1'lik üstünlüğü de ele geçirdik ancak maç berabere sonuçlandı. Sonuçta önemli olan finale çıkmaktı biz de bunu başardığımız için çok mutluyum." dedi.

- TORAMANIN YERİNE OYNAYACAKLAR GÖREVİNİ YAPACAKTIR-
Ekrem, takım arkadaşı İbrahim Toraman'ın sarı kart görüp final maçında takımdaki yerini alamayacak olmasıyla ilgili olarak ise " İbrahim çok önemli bir oyuncu fakat onun yerine oynayacak arkadaşımız da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaktır. " şeklinde konuştu.
- İBB'Yİ İSTİYORUM-
Başarılı oyuncu son olarak finalde Gençlerbirliği'nden çok İBB ile karşılaşmak istediklerini belirterek, " finalde kim çıkarsa çıksın bizim için farketmez ama ben özellikle İBB'yi istiyorum çünkü son lig maçlarında onlara karşı başarılı olamadık ve bu maç bir bakıma rövanş mücadelesi olabilir. Kupayı inşallah kazanacağız" dedi.
- HABER1903 -

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri