Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bu ayıp değilde nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

phobosSonic

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
193
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
Başarım Puanı
107
TM Yaşı
17 Yıl 25 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-panel-web/940822-istek-mt2-panel-ustalari-iceri-zor.html

Bu konuda atıp tutmuşlar. Arkadaşlar boş boş konuşmayın , yok 30 dakika sürer. Yapabiliyorsanız yapın hadi bekliyorum. O site için günlerimi verdim, tasarımı aldım diyelim sadece html aldım php kodlarını siz uydurabiliyorsanız uydurun. Hanginizin bilgisi var bu konuda? M2-TR paneli bile çalıntı eleştire eleştire beni mi eleştiriyorsunuz? Herkes kendisine baksın! Ben eğer güzel bir şekilde tamamiyle kodladıysam sizde bunu çekemiyorsanız, susmakla yetinin.

"madem çaldın bari ben tasarladım deme çalmak bişey deil 10 dk e çalarsın normalde 10 dk bile deil ama sıralama istatistik top10 top10 lonca vs. hepsinide ekelrsen 30 dk filan sürer ama gereksiz piyasada panel çok boşuna uğraşmayın"

Bunları ekle, kullanıcı paneli yap. Hatta yapabiliyorsan benim yaptığım panele özel admin olarak giriş yapınca çıkan yönetici panelinide yap. Bende sana bir tarafımla gülerim. Ne demişler; Birileri arkanızdan konuşuyorsa onlardan öndesiniz demektir.

Herkes kendisine bir baksın diyorum, boş boş eleştirmeyin. Ve bu polemiği burada başlamadan bitiriyoru. Iyi günler.

WordPress Dedimya Bende Sana !!!

WordPress derken?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri