kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

73 level full itemli savaç satlr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 312

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Evet beyler çar savaşçı bedensel 73 leveldir. 20 m nakit ile beraber aşağıdaki itemlere sahiptir. 4 skil master olup bütün skiller m2 dir. Lütfen ciddi alıcılar teklif sunsun. Çarı satmayacak olmasam resimleri eklemek için bu kadar uğraşmazdım. Teklifininizi ve iletişim bilgilerinizi bekliyorum iyi oyunlar. Biraz ekleme yapalım: üç yönlü kesme m3 olmuştur. İtemlerin aşağıda resimleri var ama ben yinede yazayım
+5 PERİ: +3 SAVAŞÇI, +3 SOĞUTMA, +3 DARBE TAŞI EKLİ, 10 DELICI VURUŞU 3 YAVAŞLATMASI VE İKİ TANE DAHA BONUSU VAR (SU PERİSİ +6 OLMUŞTUR)
+7 ŞAHİN: SERSEMLIK BAĞIŞIKLI ÜÇ TANE DAHA BOSUNU VAR
+9 KAPLAN KALKAN: %20 IKI KAT EŞYA ŞANSI ÜÇ TANE DAHA BONUSU VAR
+9 DEMİR KASK: %20 HP ÜRTMLİ ÜÇ TANE DAHA BONUSU VAR
+8 DEMİR KASK: 10 HASAR SP TARAFINDAN EMMME, %20 ÖLÜMSÜZLERE KARŞI GÜÇLÜ BİR TANE DAH BONUSU VAR
+4 CENNET GÖZÜ KOLYE: 800 HP, 5 KRITIK VE İKİ TANE DAHA BOSUNU VAR
+5 ANKA AYAKKABI: 10 KRITIK VURUŞ, 3 YAVAŞLATMA İKİ TANE DAHA BONUSU VAR
+9 ABANOZ KÜPE: 20 HAREKET HIZI, ÜÇ TANE DAHA BONUSU VAR
+9 GÜMÜŞ BİLEZİK: 10 HASAR HP TARAFINDAN EMME, İKİ TANE DAHA BONUSU VAR
+4 EJDERHA TANRI ZIRHI: +3 SAVUNMA, +3 YAŞAM VE +2 HIZ TAŞI EKLI 500 HP 6 KILIÇ SAVUNMA İKİ TANE DAHA BONUSU VAR
AYRICA ÇARIN HESABINDA HARCANMAYA HAZIR 1100 EP CİVARINDA EJDER PARASI MEVCUTTUR. ÇARIN HESABINDA Kİ YANG 20M DİR

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri