- Konular
- 112
- Online süresi
- 3d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 138
- MmoLira
- 965
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ölüm Kulesinin Dosyalarını Arıyorum.Şu Ana Kadar Tek Bir Serverda Gördüm ve Hiçbir yerde Bununla aLakalı Bir Konu Görmedim.Aradaığım Şey Kimsede Yok Sanırım Fakat Birinde Vardır Diye Açıyorum Konuyu.
Ölüm Kulesi Nedir?
Hemen Açıklayalım.
Ölüm Kulesi, Şeytan Kulesinin Editlenmiş Halidir.
1.kat aynı,
2.Katda Azrailin Katında oLan Slotlar Var Azrail yok Sadece.
3.katda Kırmızı Hayalet Ağaçlar Var Boss oLarakta Dev Hayalet Ağaç mı Ne O Var.(Şeytan Kral Katı)
4.katda Şeytan Metni Yerine 90 Metni 60 Metinleri yerinede Tekerlek Var.(Metin Katı)
5.katda Yine Şeytan Slotları Vardı Fakat Aralarında Birtane Alev Kral ve Çöl Kaplumbağası Vardı. Kaplumbağa ve Alev Kral SLotlarla Beraber Yineleniyordu.(Mühür Katı)
6.katta Yine Şeytan Slotları Kibirli Şeytan Kralı Yerine Azrail Vardı.
7.katta Yine 65 70 Metni Sadece Şeytan Slotları Yerine 1.kattaki Setau Slotları Vardı
8.katta 2.kat Setau Slotları Vardı.
9.katta Setau Slotları ve Ejderha Vardı. Ejderhadan Kraliyet 120 Silahları vs.. Düşüyordu.
Bu Dosyayı Elinde Bulunduran Arkadaş Upload Edebilir mi?
Ölüm Kulesi Nedir?
Hemen Açıklayalım.
Ölüm Kulesi, Şeytan Kulesinin Editlenmiş Halidir.
1.kat aynı,
2.Katda Azrailin Katında oLan Slotlar Var Azrail yok Sadece.
3.katda Kırmızı Hayalet Ağaçlar Var Boss oLarakta Dev Hayalet Ağaç mı Ne O Var.(Şeytan Kral Katı)
4.katda Şeytan Metni Yerine 90 Metni 60 Metinleri yerinede Tekerlek Var.(Metin Katı)
5.katda Yine Şeytan Slotları Vardı Fakat Aralarında Birtane Alev Kral ve Çöl Kaplumbağası Vardı. Kaplumbağa ve Alev Kral SLotlarla Beraber Yineleniyordu.(Mühür Katı)
6.katta Yine Şeytan Slotları Kibirli Şeytan Kralı Yerine Azrail Vardı.
7.katta Yine 65 70 Metni Sadece Şeytan Slotları Yerine 1.kattaki Setau Slotları Vardı
8.katta 2.kat Setau Slotları Vardı.
9.katta Setau Slotları ve Ejderha Vardı. Ejderhadan Kraliyet 120 Silahları vs.. Düşüyordu.
Bu Dosyayı Elinde Bulunduran Arkadaş Upload Edebilir mi?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...