farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Demirören'den inciler...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Steer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 153

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Havutçu’yla devam etmek istiyoruz’

“Hocamıza ilk gün görevi tebliğ ettiğimizde beklentilerimizi ilettik. Bu beklentileri karşılayacağına inanıyoruz. Hocamızın karakterini çok iyi biliyoruz. Kendisiyle uzun zamandır çalışıyoruz. Kendisi başarıyı yakalayacağına inanmasaydı görevi kabul etmezdi. Sezon sonunu bekliyoruz. En büyük arzumuz Beşiktaş’ın içinden gelmiş, Beşiktaşlı olan, Beşiktaşlılık duruşunu futbolculara yansıtan hocayla devam etmek. Sezon sonunda oturup her şeyi konuşacağız...” ‘Havutçu’yla devam etmek istiyoruz’ “Oyuncularımızla ilgili bize resmi teklif gelmedi. Zaten oyuncularımız açıklamalarında burada mutlu olduklarını söylüyorlar.

Göndermek gibi bir niyetimiz yok. Ancak biri gelip gitmek istediğini söylerse değerlendiririz. Verimsiz yapılan işten verim alınacağına inanmıyorum. Hiçbir futbolcumuz ‘Gitmek istiyorum’ diye gelmedi. Hatta Guti, basın toplantısı düzenlemek istediğini söyledi. Biz ‘kalacak’ diyoruz, bize inanmayan Guti’ye mi inanacak! Bobo da var... 5 senedir burada. 19 yaşında geldi, 25 oldu. Kendisiyle devam etmek istiyoruz. Oturup konuşacağız. Mutlaka kalacak ya da gidecek diye bir şey yok.” ‘Oyuncularımız kalmaktan yana

‘Jose Mourinho’yla takımı konuştuk’

“Kendisiyle toplantım işle ilgili değildi. Beşiktaş ile ilgili görüşmeler yaptık. Kendisi dünyanın en iyi 3 hocasından biri. Bana göre en iyisi. Beşiktaş ve oyuncularıyla ilgili 2 görüşme yaptık. Muhakkak ondan aldığımız güzel bilgileri hem hocamızla, hem yönetici arkadaşlarla paylaşarak değerlendireceğiz. Mourinho değerli önerilerde bulundu.”

‘Kaymayacak stat yapalım’

“Kültür ve Turizm Bakanımız nedenini bir türlü anlamadığımız şekilde projeyi bekletiyor. Karar alındı. 5 sene sonra da bir ay sonra da aynı şekilde proje çıkacak. Bu stat 35 sene daha Beşiktaş’ın olacak. Yeni teknolojiyle yapalım, kayma durumu varsa bunu bu şekilde engelleyelim. Kayma korkusu varsa zaten kayacak. Bu taraftar orada oldukça zıplayacak. Yeni teknolojiyle yapalım ki bakanımızın kayma tereddütünü ortadan kaldıralım. Biz yarın yıkmaya hazırızGüzel hale getirelim. Dünyanın en güzel konumuna sahip bir yerde adından söz ettirecek bir stat haline getirelim. Devletimizden sadece izin konusunda destek bekliyoruz.”

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri