Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bir Türk sitesinde dolaşırken adresi verirdimde reklam olur diye vermedim.Bu hacki gördüm güzel bi hacke benziyo ama fakat virüslü sitede adamlar virüslü falan yazmışlar ama çoğu insanda hackte virüs yok virüslü görüyo diye yazmış ben daha siteye yeni üye oldum bu ilk mesajım hack virüslü falan diyolardı bi deniyim dedim ne olacaksa olsun diye antivirüsü devre dışı bırakıp denedim bişey olmadı kasperskyla tarattım pcyi hiç virüs çıkmadı.Hackteki özellikleri görünce şaşırdım oto balık tutma oto kasma falan vardı bunları metin2 de denedim ve şu anda oynuyorum oto yang toplama canavar çekme attack speed move speed falan vardı tabi bunlar çince
Evet arkadaşlar ilk mesajımda böyle bi konu paylaşmak istemezdim virüslü diye ama bana güvenen arkadaşlar deneyebilir ben denedim bişiy olmadı birazdan ssleri koyucam.Bu arada Herkese Merhaba!
Download Link: h t t p : / / r a p i d s h a r e . c o m / f i l e s / 3 1 3 8 3 2 8 0 7 / M u l t i h a c k _ C h i n a _ B e t a . r a r . h t m l
Not:Linkteki boşlukları silin.Virüs totalde tarattım ama ondada virüslü gözüküyo bana güvenen denesin.ßye