HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Birçoğunuz İnanmaya Bilir.
Bende Sizlerden Biriydim 30 TL 'M Bosuna Gitti Simdiye Kadar
''
Bugün İlk Defa . Bir Alman İle Tanışdım . İlk Başda İnanmadım. 6 TL Çok Değil Diyip Yolladım E-Pin'i.
Çok Az Türkçesi Var.
Ama Yinede Biraz Konusabiliyo .
İnanmayanlara. Yarın Saat 20:00 Da Kamp 20 Oda Adı İnanmayanlara Olacak Bulup Girebilirsiniz Bütün İtemleri Gösteririm.
Benden Rica Etti. Dağıtırsan Sevinirim Die Bende O Yüzden Dağıtıyorum
Bide Uyarı Yapıyım .: Hiç Bir Türke İnanmayn En Güvenilir Gözkünine Bilen Skynet Falan Diolar . Hepsi Hikaya .
Son Günlerde Dimitri Die Biri Cıkdı Onada 15 TL Verdim Fakat Msnimi Enqeleedi.
İlk Defa Bu Adamda Gördüm Alacaklara Duyrulur Sınırlarınızı Zorlayın İnanmak İÇin . Dediğm Gbi Yarın 8de Kanıtlayabilirm
Şuan Envanterde Xm8-Gold - Fanas Gold -Pedro Gomez + Full Ekipman Fln
Oyundaki İsim SpeciaLxKesH
Karsılasırsak Pm atın teker teker hepsni Göstereym .
Msn : Se4nH4x@hotmail.de
Az Türkçesi Var . Translete Kullanın
Bende Sizlerden Biriydim 30 TL 'M Bosuna Gitti Simdiye Kadar
''
Bugün İlk Defa . Bir Alman İle Tanışdım . İlk Başda İnanmadım. 6 TL Çok Değil Diyip Yolladım E-Pin'i.
Çok Az Türkçesi Var.
Ama Yinede Biraz Konusabiliyo .
İnanmayanlara. Yarın Saat 20:00 Da Kamp 20 Oda Adı İnanmayanlara Olacak Bulup Girebilirsiniz Bütün İtemleri Gösteririm.
Benden Rica Etti. Dağıtırsan Sevinirim Die Bende O Yüzden Dağıtıyorum
Bide Uyarı Yapıyım .: Hiç Bir Türke İnanmayn En Güvenilir Gözkünine Bilen Skynet Falan Diolar . Hepsi Hikaya .
Son Günlerde Dimitri Die Biri Cıkdı Onada 15 TL Verdim Fakat Msnimi Enqeleedi.
İlk Defa Bu Adamda Gördüm Alacaklara Duyrulur Sınırlarınızı Zorlayın İnanmak İÇin . Dediğm Gbi Yarın 8de Kanıtlayabilirm
Şuan Envanterde Xm8-Gold - Fanas Gold -Pedro Gomez + Full Ekipman Fln

Oyundaki İsim SpeciaLxKesH
Karsılasırsak Pm atın teker teker hepsni Göstereym .
Msn : Se4nH4x@hotmail.de
Az Türkçesi Var . Translete Kullanın