noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Hazırlıklar sürüyor

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan KucukCocuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 221

KucukCocuk

Level 8
TM Üye
Katılım
6 Şub 2010
Konular
414
Mesajlar
3,556
Online süresi
13m 49s
Reaksiyon Skoru
314
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
192
MmoLira
8
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Fenerbahçemiz, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri`nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00`de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman`ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Takımımız koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından, yarı sahada yaptığı çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Me
rt Günok ve Serkan Kırıntılı, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı.

Dia`nın adalesinde 2. dereceden yırtık

Sakatlığı süren oyuncularımızdan Selçuk Şahin antrenmana çıkmadı. Selçuk, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sakatlığı bulunan bir diğer oyuncumuz Emre Belözoğlu da Dolu Arslan eşliğinde, kendisine uygulanan özel programla, çalışmalarına tesislerde devam etti. Sol arka alt adalesinde 2. dereceden yırtık tespit edilen ve tedavisine başlanan Issiar Dia da antrenmana çıkmadı. Genel ağrı şikayeti bulunan Joseph Yobo ise kendisine verilen özel program dahilinde çalışmalarını tesislerde sürdürdü. A2 Takımımızın Bursaspor A2 Takımı ile dün deplasmanda oynadığı maçta göğsüne darbe alan Ertuğrul Taşkıran da antrenmanı çıkmadı, tesislerde tedavi gördü. Yine dünkü A2 maçında görev alan genç oyuncularımız Okan Alkan, Berk Elitez ve Hasan Erbeys ise sahada yaptıkları bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Takımımız, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına 6 Nisan Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 17.00`da başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık tutulacak.


2011-04-05_ant16.jpg

2011-04-05_ant11.jpg

2011-04-05_ant6.jpg

2011-04-05_ant4.jpg

2011-04-05_ant2.jpg
 
Paylasımınız için teşekkürler
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst