mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Başbakan Projeyi Destekliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProGamerS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 126

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Beşiktaş'ın tesislerden sorumlu yöneticisi Orhan Saka Fi-Yapı İnönü Stadı ile ilgili Samanyolu Habere açıklamalarda bulundu.
-BAŞBAKANIMIZ STAD PROJEMİZE OLUMLU BAKIYOR

-TARAFTARLARIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN,MAYISTA KAZMAYI VURACAĞIZ

Saka yaptığı açıklamada;
"Anıtlar kurulu sadece bizim stadımızla ilgili değil Beşiktaş-Ortaköy-Dolmabahçe planlarını onadı.Ama şuan tebliğini yapmamış durumdalar. Başkanımızın olağan üstü çalışması var,gayreti var.Ümit ediyorum ki bu plan en kısa sürede işleme konulacak.Bizim stad ile ilgili projelerimiz hazırlanıyor.İnşallah başkanımızın söylediği tarihte yani mayıs ayında başlayacağımızı ümit ediyorum."

"Sayın başbakanımız uzun yıllardan beri sporla ilgisi var.Biz de yönetim olarak kendisiyle çok iyi bir diyalog içersindeyiz.Sporla ilgili yapılabilecek her konuyu son noktasına kadar yapıyor.Bu konuda da sayın başbakanımızın olumlu baktığını biliyoruz."

"Taraftarlarımızın içi rahat olsun.İnönü stadı bizim mabedimiz.Biz 20 milyon taraftara sahip bir camiayız.İnönü stadının başka bir yere taşınmasını kabul edecek bir konumda değiliz.Biz oraya stadı yıkıp devası bir stad yapmayacağız.Aynı konturları ve aynı büyüklüğü taşıyan 40 bin kapasiteli butik bir stad yapmayı planlıyoruz."diyerek sözlerini tamamladı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri