Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Sitemi basına

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Steer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 177

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Milli Takım'ın önceki gün EURO 2012 Elemeleri'nde sahasında Avusturya'yı 2-0 mağlup etmesi, Almanya ve Azerbaycan mağlubiyetlerinden sonra nefes almamızı sağlamıştı. Avusturya karşısında galibiyet golünü atan ve sevincini basın tribünlerine dönerek "Bunu da yazın" anlamında bir hareket yapan Arda Turan, yine gecenin en çok konuşulan ismi oldu. Arda'nın bu hareketi basın tribünündeki gazetecilerden birine yaptığı ifade edildi.

Serhat Ulueren'i mi hedef aldı?
Sakatlığı nedeniyle uzun futbol oynayamayan ve basın tarafından yoğun eleştirilere maruz kalan genç futbolcunun bu hareketi Serhat Ulueren ve Telegol programı ekibine yönelik olduğu belirtildi. Hatırlanacağı gibi Emre Belözoğlu Türkiye forması altında 2007 yılında Macaristan'ı 3-0 yendiğimiz karşılaşmada attığı golden sonra basın tribününe doğru 'kol' hareketi yapmış ve büyük tepkilere neden olmuştu.

Hareket Aziz Yıldırım'a
ARDA'nın hareketi tartışılmaya devam ediyor. Ünlü yönetmen Gani Müjde twitter'dan "Arda o hareketi basına yapmadı. Sinem'e yaptı. Bana yazsana arada sırada demek istedi" diye yazdı. Ayrıca Arda'nın hareketinin Aziz Yıldırım'a (Sözleşmeyi imzalamaya geliyorum) olduğu da ifade edildi.

Ne dediler
KEŞKE bu hareketi kime yaptığını net olarak söyleseydi. Yaklaşık iki yıldır Arda'yı eleştiriyoruz. Kantarın topuzunu bana göre kaçırmadık. Bu etki tepki meselesidir. Golü atmanın heyecanıyla bunu yaptı. Serhat ULUEREN / Kanalturk
ARDA'nın baskı altında kaldığı belli. Golü atınca isyan duygusu kabardı. Gereksiz bir harekette bulundu. Gönüllere yer etmiş insanlar alkışı duyduğunda sevindiği gibi eleştiriye de hazımlı olacaklar. Osman TANBURACI / Sporx
ARDA, yeteneği, emeği, becerisi, golleri ve sempatik kişiliğiyle sevdiğimiz, saygı duyduğumuz bir futbolcu. Cin olmadan şeytan çarpmaya kalkmak diye bir laf vardır. Arda cindir ama böyle kurnazlıklara gerek yok. Attila GÖKÇE / Milliyet

Kewell olayına yalanlama
G.Saray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, medyada ve bazı basın organlarında yer alan 'Arda'dan Kewell'a Tokat Gibi Cevap' haberini yalanladı. Arda, "Harry Kewell ile ilgili olumsuz bir tavrım ve ona cevap yetiştirmek gibi düşüncem yoktur" dedi.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst