HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar herkesin 30 dan sonra çarı zor kasılır ben böyle bi yöntem buldum:
butün grup üyelerinde multihack olan bi grup kurun ve so ya gidin orda baya bi kasın sonra attack spediyi 2 den 5 yapın bu arada bunu kimsenin olmadığı yerde yapın
ondan sonra doyum a gidin manyak kasılacaksınız (denenmiştir)tamamen kendi emeğimdir (repi esirgemeyin)
butün grup üyelerinde multihack olan bi grup kurun ve so ya gidin orda baya bi kasın sonra attack spediyi 2 den 5 yapın bu arada bunu kimsenin olmadığı yerde yapın
ondan sonra doyum a gidin manyak kasılacaksınız (denenmiştir)tamamen kendi emeğimdir (repi esirgemeyin)yaw arkadaş ben nasıl çekme hilesi yapacam bilemiyporum bana anlatırmısnarkadaşlar herkesin 30 dan sonra çarı zor kasılır ben böyle bi yöntem buldum:
butün grup üyelerinde multihack olan bi grup kurun ve so ya gidin orda baya bi kasın sonra attack spediyi 2 den 5 yapın bu arada bunu kimsenin olmadığı yerde yapınondan sonra doyum a gidin manyak kasılacaksınız (denenmiştir)tamamen kendi emeğimdir (repi esirgemeyin)
yaw arkadaş ben nasıl çekme hilesi yapacam bilemiyporum bana anlatırmısn
multihack 5.5 de var
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)