Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Eğer telekinezi bölümü açılıp alt forum olarak Astral Seyahat açarlarsa bu konuları oraya taşımak lazım çok faydalı bilgilerBu konuyla ilgili 2 önemli kitap okudum ve çok yararlandım,lucid rüya dışında deneyimim olmadı ama şu tedirginlik konusunu yendiğimde gerisi kolay
Teşekkürler
![]()
Zaten Telekinezi Bölümü Açılırsa Alt Forum Olarak;
Astral Seyahat
AeroKinezi [Hava Kontrolu]
PyroKinezi [ Ateş Kontrolu]
HidroKinezi [su kontrolu]
Terrakinezi[Toprak Kontrolu]
vs.vs
Açılsın

astral seyahat hakkında deneyimliyim. bunu 15 yaşımda başka bi forumda görmüştüm, şuan 23 yaşındayım ve ben bunun dışında başka şeylerde yapıyorum bunu zaten ilk günde 3. pratiğimde yapmaya başladım. iş konsantrasyonda hani bazen gece karanlık bi yere gözünüzle nişan alır ve kitlenip kenarlar kararmaya başlar ya, işte, ben istediğim zaman gece bu işlemi yaparak astral seyahat yapabiliyorum ama sonrasından çok aşırı baş ağrısı ve mide ağrızı çekiyorum. Ayrıca ilk yaptığımda kaybolduğumu ve bidaha bedenime giremeyeceğimi sandım fakat o kapıya koştum ve girdikten sonra sandalyeden düşerken bedenime girdim. yani heyecan yapmamalısınız... İşin özü konsantrasyon, aref hiç birşey değil, onları ben de yaparım. Kolaysa masadaki kişilere vursaydı yada acuna falan vursaydı
Ama İŞİN KÖTÜSÜ : etrafınızda üç harflileri yada karabason görmeniz mümkün. sakın panik yapmayın! derin nefes alın çünkü onlar sizi göremez
işte benim tecrübem...
Ama İŞİN KÖTÜSÜ : etrafınızda üç harflileri yada karabason görmeniz mümkün. sakın panik yapmayın! derin nefes alın çünkü onlar sizi göremez
işte benim tecrübem...
Son düzenleme:
karabasan görmek o kadar kötü değil eğer önceden karabasan kabusu diye bişey yaşamışsanız. Zaten karabasanı görüpte korkmanın en büyük nedeni korkunçluktur
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)