Hack Yapma Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SyLvesTe12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Hack Yapımı Bölümü

• Acılsın

• Acılmasın

• Gereksiz

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SyLvesTe12

Level 2
Konular
11
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 3 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
50
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oncelikle Sa.
Benim istegim bu forum yoneticilerine.Bildiginiz gibi bu forumda hack paylasmak serbest.Bircok online oyun var ve cogunda biz turkler olarak hack yapabiliyoruz boyle bi yapıya sahibiz.Sadece biraz bilgisiz ve deneyimsisiz.Demek istedigim su aslında Turklerdede hack yapan var ama yok denicek kadar az bu yuzden eger Burada Bir Hack yapma bolumu acılırsa eger o zaman hem bizler hack yapımını asamalarını ogrenebiliriz. Hem yabancıları beklemeyiz kendiniz birseyler hazırlayabiliriz hemde Forum kalkınır yani kalkınırdan kastım ; dusunsenize orn programda f-cf imzası yerine turkmmo imzası olsa fenamı olur ???

1 oyunuda adam gibi oynasanız fenamı olur? İşin kolayına kaçmakta milletimizin üstüne yok. Böyle olmasa şu an çok farklı yerlerde olurduk.

anthem sana bi yerde hak veriyorum ama bi yerdende hak vermiyorum bazı insanlar hileyle oynamaktan zevk alırlar ne kadarda başklarına zarar verselerde... Bunun türklükle ilgisi yok

Şu hileden geçen adam Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u hile ile feth etti diyor düşünün halinizi...

bakın arkadaslar ben onu bunu bilmem.Bugün oynadıgımız crossfire oyununda hile var mı ? var.siz kullanmasanızda biz kullanmasakta bu boyle ama en azından bu konuda bizlerin bilgilenmesi demek.Turklerin hack yapabilmesi demek bizim kalitemizi azda olsa arttırır.Turklukle alakası yok evet.Cunku zaten hersekilde hack kullanarak rezil oluyoruz bu turkler hack kullanıyor diyorlar ve ekliyorlar bizim hackimizi kullanıyorlar diyolar.Ama biz dagıtsak bu adamlar bilgili derler demeselerde biz oyle hissederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)