BuddyL Level 1 Katılım 28 Mar 2011 Konular 9 Mesajlar 41 Reaksiyon Skoru 0 Altın Konu 0 TM Yaşı 15 Yıl 2 Ay 21 Gün Başarım Puanı 45 MmoLira 0 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 28 Mar 2011 #1 HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Arkadaşlar.. Sabit İP Server'im Var.. User'imde Çok Fakat P Npcsi AT Npc'si Yok Diye User Kalmiyor Şimdi FileZilla'da P Npcsi Veya Başka NPC Atiyorum VirtuaL Pc'ye qeLip reboot Atiyorum 7 Tane Oparation Timed Out Gelidikten Sonra No Such metin2_empine Falan Hatalar Yaziyor Oyuna Girdigimde Giriş İşleminden Sonra CH Bolumune Atiyor :S E-Mail: e.sertkaya@h o t m a i l .c o m.t r Boşluklari Siliniz... Ekleyiniz
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Arkadaşlar.. Sabit İP Server'im Var.. User'imde Çok Fakat P Npcsi AT Npc'si Yok Diye User Kalmiyor Şimdi FileZilla'da P Npcsi Veya Başka NPC Atiyorum VirtuaL Pc'ye qeLip reboot Atiyorum 7 Tane Oparation Timed Out Gelidikten Sonra No Such metin2_empine Falan Hatalar Yaziyor Oyuna Girdigimde Giriş İşleminden Sonra CH Bolumune Atiyor :S E-Mail: e.sertkaya@h o t m a i l .c o m.t r Boşluklari Siliniz... Ekleyiniz