- Konular
- 487
- Reaksiyon Skoru
- 522
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 200
- MmoLira
- -8
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Size şimdi türkçe işinlayiciyi sunacagim ilk önce vercegim linki indirin
indirdiginiz dosyanin içindeki chat adlı dosyayi aşagidaki Filezilada verdigim komuttaki chati silin benim verdigimi
atin Rapmt2den alintidir isterseniz
oynama yapa bilirsiniz alinti ola bilir ama
bi +rap i çok görmeyin ve teşekürü . Nereye Atacaksınız ? : Filezilladan /usr/rain/channel/
share_data/locale/hongkong/quest/
object/9012 Burdaki Chatı Silip Benim Verdiğim Dosyadaki Chatı Atacaksınız Sonra Servere Gelip /reload q
Yapacaksınız ! ( Virtual PC Den Değil Normal Oyundan ! ) Daha uzatmadan Linki vereyim Tıkla İndir Bende oldu sizdede olur sorunsuz hadi k.g
Not:Chat dosyasini silersem bişe olur die korkmayin denedim %100 oluyor
Alıntıdır
indirdiginiz dosyanin içindeki chat adlı dosyayi aşagidaki Filezilada verdigim komuttaki chati silin benim verdigimi
atin Rapmt2den alintidir isterseniz
oynama yapa bilirsiniz alinti ola bilir ama
bi +rap i çok görmeyin ve teşekürü . Nereye Atacaksınız ? : Filezilladan /usr/rain/channel/
share_data/locale/hongkong/quest/
object/9012 Burdaki Chatı Silip Benim Verdiğim Dosyadaki Chatı Atacaksınız Sonra Servere Gelip /reload q
Yapacaksınız ! ( Virtual PC Den Değil Normal Oyundan ! ) Daha uzatmadan Linki vereyim Tıkla İndir Bende oldu sizdede olur sorunsuz hadi k.g
Not:Chat dosyasini silersem bişe olur die korkmayin denedim %100 oluyor
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Alıntıdır