kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

UnitedCallouts - LSPDFR Plugin 1.5.5.7 1

indirmek için izniniz yok
171d4f-UnitedCalloutsWP.jpg

KREDİLER
benim Plugin test etmek için değil AJ ve LostBoyLazarus için özel teşekkür.

BİLİNEN HATALAR
Hata bulduysanız, bunları yorumlarda veya bana özel olarak bildirin.

MEVCUT HATALAR (16)
1) Soyulma - Los Santos'ta para almaya çalışan birçok suçlu var. Paralarını alabilmeleri için insanları soymaya çalışıyorlar. Suçlular genellikle soygunda bir silah taşırlar. Birçok memur bunu bildirdi. Bu soygunu durdurmaya çalışın!

2) Bıçaklı Kişi -Zihinsel olarak çılgın olan birçok insan var. Bu durumda, insanlara bıçakla saldırmaya çalışırlar. Bu kişiyi tutuklamaya çalışın.

3) GangAttack - Los Santos'ta bazı günlerde çeteler birbirlerine saldırır. Böylece kimseye zarar vermezler, bu sitotasyonu kontrol etmelisiniz.
Bunun dışında kaçmaya çalışan çete üyeleri var! Onları tutuklamalı ve PD'ye teslim etmelisiniz.

4) Çalıntı Acil Durum Aracı - Bazı insanlar acil durum araçlarını çalmak ve araçla kaçmaya çalışmak konusunda görüş sahibidir. Diğer subaylara yardım et ve hırsızı yakala! (Ambulans, İtfaiye, Polis1, Polis3 veya Polis2) - Bunlar çalınan araçlar.

5) Çalıntı Kamyon -Bir kamyon şoförü mola verirken veya sürüş sırasında pusuya düşürülürken, kamyon çalındı. Bu kamyonu geri almayı dene!

6) Çalıntı Otobüs - Bir otobüs çalındı ve kaçmaya çalıştı. Rehineler belki de otobüste!

7) MoneyTruck soyuldu - MoneyTruck bankaya giderken soyuldu ve çalındı! Kamyonu geri almaya ve soyguncuları yakalamaya çalış! Kişilerin beyaz kıyafetleri ve yanlarında silahları var.

8) KillerClown görüldü - Çılgın vakalarımız oldu, ama bir KillerClown bir bıçakla kasabada dolaşıyor. Aptalca düşünceler bulmadan önce onu tutuklamaya çalış.

9) Uçak Kaçırma - Havaalanı bile artık güvenli değil. Bir kişi bir uçak çalmaya çalışıyor. Uçakta belki rehineler var! Kaçmasına izin verme.

10) Uyuşturucu Satıcısı - Tanınmış bir uyuşturucu satıcısı bulduk. Durdurun ve onunla temas kurmaya çalışın.

11) Bir daireye hırsızlık - Birisi bir daireye girdi! Dairede kişiye yardım edin.

12) Uyuşturucu Alış - Bir uyuşturucu satıcısı, rastgele bir kişiye uyuşturucu satmaktadır.

13) İnsan Laboratuvarlarında ve Araştırmalarda Soygun - Beyaz tulumlardaki birkaç Soyguncu istasyonu soyuyor. ( Şimdilik Tüm İç Mekanları Açın

14) WantedPerson - İstediğiniz kişiyle konuşmaya çalışmanız gerekir.

15) Metro istasyonunda baş belası - Evsiz biri metro istasyonunda sorun çıkarıyor.

16.) Yasadışı polis arabası ticareti - Birisi polis arabası satmaktadır.
Yazar
AsiLZade
Kaynak İndirilme
3
Görüntüleme
321
İlk yayınlama
Son Güncelleme

Ratings

0.00 yıldız(lar) 0 rating
Geri