Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
The Witcher 3 - Gelişmiş Işıklandırma Modu / Grafik Yaması 2019
The Witcher 3 Immersive Lighting

3953-1567970792-575074285.png

3953-1567970472-190395533.png

The Witcher 3 Işıklandırma Grafik Yaması:
Tüm ışıklandırmaları ve hava durumlarını baştan aşağıya değiştirir ve oyunu 2019 grafiklerine taşır.

Yama Yapımcısının Sizlere Notu:
Tüm proje, TookaFace tarafından Custom Clouds ve Weathers'da tasarlanan hava durumu sistemi ile geliştirilmiştir. Bana çok uzun zaman önce verilen izin için teşekkürler!
Toussaint Enchanced'i kullanmama izin verdiği için Votislav'a çok teşekkür ederim. Toussaint bölgesindeki gökyüzü ve sisleri çok geliştirdi.

Bu modun geliştirilmesinde yardımcı olan birçok kişiye, özellikle de geliştirme sürecini bu ana iten beta test edicilerine teşekkür etmek istiyorum. Yayınlanmadan önce test etmekten ve bu modun oluşturulmasında kullanmaktan zevk aldığım inanılmaz Env Yardımcısı için Moon'a teşekkür ederim. Ayrıca, uzun ve ağır destek için Lars'a gidiyor, yararlı görsel yorumlar ve tavsiyeler, velen'de ayrı kesikli aydınlatma için bir senaryo oluşturmaya çalıştığı için Murzinio'ya, Nudel'e kötü hava koşullarını düzeltmek için bir yol bulmaya çalıştığı için bazı hava tipleri aktif olduğunda , Test için Vareos, eleştirel yargı ve birçok destek, Birçok tavsiye için Hyadum, Eleştiri için Votislav, birçok yönden bu modu öne çıkardı, Marinko, Majime, envui için hatıra, RebornTv, şaşırtıcı videolarında beta sürümlerini tanıtmak için çok sayıda, Mishikedman Geçmişte verilmiş olan ve Witcher 3'ün modunu değiştirmeye başlamak için bana bu isteği veren STLM'yi oluşturmak için gerekli olan özlemler için teşekkürler.
Ve daha birçok insana teşekkürler.
Sen olmasaydın her şey mümkün olmazdı.

The Witcher 3 - Gelişmiş Işıklandırma Modu / Grafik Yaması İndir:
Link: DosyaUpload
Tarama: VirüsTotal
Yazar
ßyMesMes
Kaynak İndirilme
0
Görüntüleme
255
İlk yayınlama