Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Stardew Valley - NPC Map Locations Mod

Merhaba sevgili TurkMMO okurları. Bugün yine sizler için harika bir yama buldum. Stardew Valley oynayanların yaşadığı en büyük sıkıntı sürekli NPC'lerin nerede olduğunu aramak, NPC'leri bulamamak, görevleri vermek veya almak için işlerinizi bırakıp haritada dolanmak, hangi NPC nerede diye dolanıp durmak. Bugün size bu durumu tamamen ortadan kaldıracak bir yama ile geliyorum. NPC Map Locations Mod karşınızda.

239-1522469229-1390441983.png

239-1522469292-321024177.png

239-1550377823-2137881642.png

NPC Locations Mod Multiplayer'da Çalışır Mı ?
Not: Evet, oyunu kuran kişi mutlaka modu yüklemeli, o zaman çalışıyor.

NPC Locations Mod Özellikler Listesi
- Harita çok daha doğru şekilde yeniden çizildi.
- NPC'leri ve oyuncuları tam olarak doğru yerde gösterir (evet yeniden çizilen haritayla mümkün)
- Sezonla birlikte değişen mevsimsel haritalar (yeniden renklendirilmiş haritalar dahil)
- Çok oyunculu modu destekler
- Harita renklendirme modları için destek (Eemie'nin Harita Renklendirmesi, Starblue Vadisi, Toned Down SDV'si, Elle'in Kir ve Kayağı Rengi). Oyuncular ayrıca diğer yeniden renk modlarını ekleyerek ve config'e ekleyerek de kullanabilirler.
- Mod konfigürasyonunu değiştirmek için mod menüsü
- Çiftlik binalarının ve kabinlerin yerlerini gösterir
- Daha birçok özellik sizleri bekliyor.

Evet Stardew Valley NPC Locations Mod tanıtım konumuzun sonuna geldik. Sizde oyun deneyiminizi baştan sona değiştirecek bu modu yüklemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. Artık NPClerin peşinden koşmaya son. :)

Hepinize iyi oyunlar dilerim. :)

Stardew Valley NPC Locations Mod İndir
DOSYAUPLOAD
VİRÜSTOTAL
Yazar
ßyMesMes
Kaynak İndirilme
1
Görüntüleme
1,308
İlk yayınlama
Son Güncelleme