Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
SOMA - Türkçe Yama 2020

SOMA - Türkçe Yama 2020 1

indirmek için izniniz yok
Çeviri Tansel Altınel kardeşimize aittir. Tüm emek ona aittir.

Türkçe Yama Hakkında Bilgi
  • Yama oyunu tamamen Türkçe’leştirmektedir. Yani oyun %100 Türkçe olacaktır. Buna arayüzler, konuşmalar, notlar, tepkiler de dahildir.
  • Yamada her türlü Türkçe karakteri kullanabildim. Bu, benden değil de oyunu yapan Frictional Games‘in kaliteli bir düşünce ile oyunun dil dosyasını yıllardan beri UTF-8 olarak kodlamasından dolayıdır. Ayrıca tüm fontlar tüm Türkçe karakterleri kabul etti. Ğ, ğ ve İ gibi ve hatta düzeltme işareti olan harfleri kullandım.
  • Yamanın çevirisini ve kurulumunu ben yaptım: Tanshaydar (Tansel Altınel). Paylaşacaksanız lütfen kaynak belirtin. Biliyorum yine OyunÇeviri yüzsüz bir şekilde izinsiz paylaşacak, OyunGezer de yamayı OyunÇeviri yaptı diye paylaşacak. Ellemeyin, öyle kalsın.
  • Orjinalinin daha iyi olduğunu düşünenlerdenseniz, oyunu İsveççe oynayın. Türkçe oynamak isteyenlere karışmayın.
  • Kendi halimde bir test yapmaya çalıştım; ama sürç-i lisân etmiş olabilirim, hataları bildirirseniz düzenler ve güncellerim.

Ekran Görüntüleri
2015-10-22_00002.jpg

2015-10-22_00001.jpg

Soma-2015-09-28-04-06-07-56.jpg

Son Olarak
  • Oyunun güncellemesi çıkarsa Türkçe Yama’yı tekrar yüklemeniz gerekebilir. Panik yok, Tanshaydar burada.
  • Oyunun Steam kurulum yolu:
    C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\SOMA
    İşletim sisteminiz 64-bit ise:
    C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\SOMA
  • Oyunu başka sitelerden aldıysanız, özellikle protego kardeşimizin sorduğu gibi mesela GOG’tan aldıysanız, tek yapmanız gereken kurulum sırasında SOMA.exe veya artık oyunu hangi exe çalıştırıyorsa onun bulunduğu klasörü seçmeniz yeterli.

Yama İndir: SOMA Türkçe Yama'yı Kaynaktan İndirebilirsiniz.
veya alternatif: TIKLA
Yazar
ßyMesMes
Kaynak İndirilme
9
Görüntüleme
875
İlk yayınlama
Son Güncelleme

Ratings

0.00 yıldız(lar) 0 rating

ßyMesMes - Kaynakları