Selam sevgili TurkMMO takipçileri. Bugün sizlerle Skyrim - Superior Lore Friendly Hair yamasını paylaşmak istiyorum. Forumda bulunan TurkMMO Oyun Yamaları bölümümüzü takipte kalarak bir çok skyrim ve birçok oyunun yamasına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yamalarda oluşan problemleri bizlere iletebilirsiniz
Skyrim - Superior Lore Friendly Hair Yaması
Skyrim - Superior Lore Friendly Hair Mod
Skyrim - Superior Lore Friendly Hair Yaması nedir ?
Forumda paylaştığımız Sky Hair yamasını beğenmediyseniz o saçlar size çok uçuk geldiyse bu yama tam size göre. Oyuna yeni saç eklemeden oyunun kendi orjinal halinde bulunan çirkin görünen saçları daha göze hitap eden hale getiriyor.
Skyrim - Superior Lore Friendly Hair Yaması nasıl kurulur ?
Nexus Mod Manager uygulaması sayesinde bilgisayarınıza yamayı otomatik kurulum sağlayabilirsiniz. Nexus Mod Manager'a sahip değilseniz veya nasıl kullanıldığını bilmiyorsanız forumumuzdaki konuya göz atabilirsiniz.
Manuel kurulum için indirdiğiniz rar dosyaları direkt olarak skyrimin içine atabilirsiniz.
Mod ayarlarını yaparken eğer oyunun içinde fotoğraf çekmeyi seviyorsanız 2k'yı yükleyin eğer yoksa ben sadece oyunumu oynarım biraz görsellik katmak istiyorum diyorsanız 1k sizin için yeterlidir.
Skyrim - Superior Lore Friendly Hair Dosyaupload Manuel Kurulum
Skyrim - Superior Lore Friendly Hair Virustotal
Skyrim - Superior Lore Friendly Hair Vortex - Nexus Mod Manager Linki
Skyrim - Superior Lore Friendly Hair Yaması
Skyrim - Superior Lore Friendly Hair Mod

Skyrim - Superior Lore Friendly Hair Yaması nedir ?
Forumda paylaştığımız Sky Hair yamasını beğenmediyseniz o saçlar size çok uçuk geldiyse bu yama tam size göre. Oyuna yeni saç eklemeden oyunun kendi orjinal halinde bulunan çirkin görünen saçları daha göze hitap eden hale getiriyor.
Skyrim - Superior Lore Friendly Hair Yaması nasıl kurulur ?
Nexus Mod Manager uygulaması sayesinde bilgisayarınıza yamayı otomatik kurulum sağlayabilirsiniz. Nexus Mod Manager'a sahip değilseniz veya nasıl kullanıldığını bilmiyorsanız forumumuzdaki konuya göz atabilirsiniz.
Manuel kurulum için indirdiğiniz rar dosyaları direkt olarak skyrimin içine atabilirsiniz.
Mod ayarlarını yaparken eğer oyunun içinde fotoğraf çekmeyi seviyorsanız 2k'yı yükleyin eğer yoksa ben sadece oyunumu oynarım biraz görsellik katmak istiyorum diyorsanız 1k sizin için yeterlidir.
Skyrim - Superior Lore Friendly Hair Dosyaupload Manuel Kurulum
Skyrim - Superior Lore Friendly Hair Virustotal
Skyrim - Superior Lore Friendly Hair Vortex - Nexus Mod Manager Linki