Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Skyrim - Hunterborn ve Animations uyumluluk yaması 1

indirmek için izniniz yok
Normalde, Hunterborn ile oynarken Animasyonlar MCM menüsünde animasyonları devre dışı bırakmanız gerekir aksi takdirde, Hunterborn'un özel açılır menüsünde hayvan cesetleri ile işinizi yaptıktan sonra normal menüsü açılır.

Bu mod, animasyonun MCM menüsünde animasyonlarını etkin tutmanıza izin vererek değiştirir bu animasyon sadece Hunterborn menüsü geldiğinde oynatılamaz.

Bir şeyi kaçırsam bile, ne olursa olsun, yaptığım değişiklikler kesinlikle hiçbir şeyi bozmaz Animasyonlar MCM'sinde animasyonlarını devre dışı bırakmaya karar verirseniz, tüm bu değişiklikler yine de devre dışı kalır.

Not: Komut dosyası için komut dosyası özellikleri eklemem gerektiğinden değiştirilmiş bir esp eklemem gerekiyordu.

KURULUM (VEYA YENİ / FARKLI BİR VERSİYONU GÜNCELLEME):

Hunterborn menüsünde Monster Hunter özelliği (desteklenen tüm canlılarla birlikte) etkinleştirilmişse v1.0'ı kullanın.
Monster Hunter özelliğini etkinleştirmediyseniz, v0.1 (eski sürümlerde) kullanın.

V1.0'ı Monster Hunter özelliğini etkinleştirmeyle birlikte kullanmanızı öneririm, çünkü yapmamak için iyi bir neden düşünemiyorum. Bedensel ejderha özelliğini etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz, size kalmış (devre dışı bırakıyorum).

1) Oyunu yükleyin, MCM menüsünde Animasyon modunu devre dışı bırakın, yeni bir oyun kaydedin.
2) Animasyon modundan sonra bu modu yükleyin.
3) Yeni kaydı yükleyin ve Animasyon modunu MCM menüsünde etkinleştirin
4) Animasyon modunun MCM menüsünde animasyonlarının etkinleştirildiğini doğrulayın.
5a) v1.0 kullanılıyorsa: Hunterborn modunun MCM'sindeki Monster Hunter özelliğinin etkinleştirildiğini doğrulayın .
5b) v0.1 kullanılıyorsa : Hunterborn modunun MCM'sindeki Monster Hunter özelliğinin devre dışı olduğunu doğrulayın .

Not: v1.0 ve v0.1 arasındaki tek fark, v1.0'ın Hunterborn'un canavar avcısı özelliği ile ilgili ırklar için ek kontroller yapmasıdır (aslında sadece iki yarış kontrolüne ihtiyaç duyuldu).

SORUN GİDERME:
Herhangi bir nedenden dolayı bir hata yaptım (insanım), Animasyonlar MCM'si içinde animasyonlarını devre dışı bırakın ve eklediğim kod yokmuş gibi davranacaktır.
Eğer bu sorun ne olursa olsun düzeltin, bana bildirin, bunu düzeltene yeni bir sürüm hazırlayacağım.
Bu sorunu çözmezse, bu yama moduyla ilgisi yoktur.

v1.0: Kurt adam ve ejderha yarışları için bir çek ekleyerek canavar avcısını hesaba katar. Bu, canavar avcısının etkin olduğunu varsayar (bu özelliği etkinleştirmemek için hiçbir neden göremiyorum). Ben ya da başkası olmamalı bir ganimet pencere açılır alır sürece, ben bu mod bitti düşünüyorum. Kaynak dahil.

v0.1: ActorTypeAnimal anahtar sözcüğüyle tüm hayvanlarda çalışır. Bu kurt adamlar veya ejderhalar içermez, bu yüzden canavar avcısı etkinleştirilirse bu cesetleri düzeltmez.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

VİRÜSTOTAL
Yazar
Bekir.CANPOLAT
Kaynak İndirilme
1
Görüntüleme
258
İlk yayınlama
Son Güncelleme
Değerlendirme
0.00 yıldız(lar) 0 rating