noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Skyrim - Deneyim Modu (Türkçe ve Orjinal) 2021-01-11

indirmek için izniniz yok
Skyrim - Deneyim Modu (Türkçe ve Orjinal)
Skyrim - Deneyim Yaması (Türkçe ve Orjinal)
Skyrim Experience Mod Turkish And Original

50591-1-1391255691.jpg

50591-2-1391255692.jpg

50591-3-1391255693.jpg

50591-4-1391255693.jpg

Herkese selamlar değerli Turkmmo üyeleri:

Bugün yine sizler için seçtiğimiz modlardan biri olan Skyrim Deneyim Modunu paylaşıyoruz. Skyrim için paylaştığımız zorlu modların yanına bunun da oldukça yakışacağını düşündüm ve sizler için bu konuyu hazırlıyorum.

Mod tanıtımına geçmeden önce bu modomuzun da çeviri yapımcısı "ElderScrollsTurk" verdiği emekler karşısında ve böyle güzel bir modun Türkçe oyun zevkini bizlere sunduğu için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.

Gelelim modumuza modumuz farklı bir mod ile birlikte çalışmaktadır. Diğer modun çalışma prensibi ise karakterin skill veyahut silah kullanarak yetenek geliştirmesini engelliyor. Yani oyun tamamen bir MMORPG oyunlarında bulunan skill sistemine dönüşüyor diyebiliriz.

Modun istediği puanlamalara göre yani sizde olması gereken puanlamalara göre uzun bir süre gerektiriyor ve oldukça zorlaşıyor. Mod bu şekilde çalışmaktadır sorularınız olursa yorum olarak belirtebilirsiniz.

Modumuz Yeni bir alan bulunca , yeni bir düşman öldürünce veya görev tamamlanınca tecrübe puanı alıyorsunuz.
Alınan tecrübe puanları düşmandan düşmana fark etmektedir. SkyUI de bulunan MCM menülerinden de kazanılan tecrübe puanlarını dilerseniz perk puanına çeviriyorsunuz isterseniz de skill seviyelerini artırıyorsunuz.

ORJİNAL VE TÜRKÇE HALİ TEK RAR İÇERİSİNDEDİR.

INDIR
VT
Yazar
SwordRex
Kaynak İndirilme
1
Görüntüleme
152
İlk yayınlama
Son Güncelleme

Ratings

0.00 yıldız(lar) 0 rating