Selamlar, eğer bu tarz bir konu açmak yasak ise kapatılabilir.
Paylaşımın artması ve forum içi iletişimin gelişmesi ve fikir alışverişi adına böyle bir konu açmak istedim.
forum.turkmmo.com
Linkteki Skill Renk Sisteminin Game&Client SRC tarafını söktüm.
Ekli dosyayı görüntüle 84141
Sadece python tarafı kaldı.
Game & Client SRC tarafını ben paylaşıyorum.
Aranızdan hayırsever python tarafını söken çıkarsa (ben tam olarak beceremedim eheh
) ve paylaşmak isterse konuya dahil ederiz.
Paylaşmak istemezse de sadece linkteki filesden python kısmını söküp kullanabilir.
Niye böyle bi şey yaptım; çünkü diğer paylaşılan sistemde leak tarzı bi çok yorum vardı. İnceleyemedim ama belki bu düzgündür.
İlk defa anlatımlı bi sistem söküp paylaşıyorum.
Eksik görürseniz yine paylaşımda bulunursanız konuya dahil ederiz.
Paylaşımın artması ve forum içi iletişimin gelişmesi ve fikir alışverişi adına böyle bir konu açmak istedim.
1-120/55-120 Lycanlı Gelişmiş Server Files | Veda Hediyesi
Merhaba millet ben Oğuzcan GÖKMEN. Bunlar sizlere olan son hediyelerimdir, Metin2 ile olan ilişkimi tamamiyle kesmiş bulunmaktayım. Files tamamen bana aittir. Uzun yıllardır üzerinde çalıştığım bir filesdi. 2K onlineye kadar sorunsuz kullanılmıştır. Parayla satıp emeğimden kazanç sağlamamaları...
Ekli dosyayı görüntüle 84141
Sadece python tarafı kaldı.
Game & Client SRC tarafını ben paylaşıyorum.
Aranızdan hayırsever python tarafını söken çıkarsa (ben tam olarak beceremedim eheh
) ve paylaşmak isterse konuya dahil ederiz.Paylaşmak istemezse de sadece linkteki filesden python kısmını söküp kullanabilir.
Niye böyle bi şey yaptım; çünkü diğer paylaşılan sistemde leak tarzı bi çok yorum vardı. İnceleyemedim ama belki bu düzgündür.
İlk defa anlatımlı bi sistem söküp paylaşıyorum.
Eksik görürseniz yine paylaşımda bulunursanız konuya dahil ederiz.