Sekiro: Shadows Die Twice isimli oyunun Türkçe yaması aşağıdaki linkte bulunmaktadır. Yamayı hemen indirmeden önce mutlaka önemli maddeleri okuyunuz, sonrasında sıkıntı çekmemeniz açısından. Aşağıdaki adımları bire bir uygularsanız, yama sorunsuz bir şekilde çalışacaktır. Adımları doğru yaptığınız halde, bir hata veya sıkıntı ile karşılaşırsanız konu altından sorununuzun resmi ile beraber cevap yazabilirsiniz.
Sekiro: Shadow Die Twice’ın konusu 16.yüzyılda Japonya’da derebeyliklerin kendi aralarındaki savaştığı Sengoku döneminde geçiyor. Ana karakterimiz kendi klanının lideri olan genç lordunu Ashina klanın saldırısından koruyamaz ve lordu kaçırılır. Ashina klanının lideri olan samuray da ana karakterimizin kolunu bu dövüş sırasında kılıçla koparır. Ölüme terk edilen karakterimizi Buda heykelleri yapan bir “busshi” rahibi bulur. Ana karakterimizi “tek kollu kurt” yani Sekiro olarak adlandıran bu rahip, ona normal kolundan daha güçlü olan protez bir kol yapar. İşte bu kol sayesinde ana karakterimiz birbirinden farklı aletleri koluna monte edip düşmanlarına büyük acılar çektirecek. 
Sekiro: Shadows Die Twite Türkçe Yama Tanıtım Videosu
Sekiro: Shadows Die Twite Türkçe Yama Tanıtım Videosu 2
ÇEVİRİ DURUMU
Menü: %100
Diyaloglar: %100
Ara Sahneler: %100
Eşyalar ve Açıklamalar: %100
ÇEVİRİ EKİBİ
Proje Sahibi ve Çevirmen: Mahsun Mücahit SÜRDEM - frankchestein
Teknik Destek: Ömür KANTAR - KarapathiaN
Çevirmen: Furkan KIZMAZ - istemsizturuncgil
Çevirmen: Barış BİÇİCİ - mike4peace
Çevirmen: Melih - GGChocolate
Çevirmen: Mehmet TANDOĞAN - mehmettndgn
Çevirmen: Süleyman Tomruk -
TÜRKÇE OYUN MERKEZİ Yamaya Destek Olmuştur.
SEKİRO: SHADOWS DIE TWICE TÜRKÇE YAMA NOTLARI
• Çeviri ücretsizdir ancak çeviri yayınlanmadan önce bize destekte bulunanlara gönderilecektir.
• Çeviri %100 olduğunda beta yayınlanacaktır. Hatalar düzeltildikten sonra final sürümü yayınlanacaktır.
• Türkçe karakterler kullanılmıştır. Bu açıdan herhangi bir sorun yoktur.
• Projede toplam 98.978 kelime bulunmaktadır.
• Dil bilgisi ve imla kurallarına özen gösterilmektedir.
• Çeviri, oyunun atmosferini bozmadan, anlatım bozukluklarına yer vermeden, gayet anlaşılır, akıcı ve kaliteden ödün vermeden yapılmaktadır. Bundan şüpheniz olmasın.
ÇEVİRMENLERE DESTEK OLUN
Bu projeye katkıda bulunmak ve bu tür projelerin devamını sağlamak isterseniz lütfen destek olun. Ayrıca bağış yapan arkadaşlar çeviriye daha erken ulaşacaklardır.
Bağış yapamayan ama destek vermek isteyen arkadaşlar Youtube ve Twitch kanallarına abone olup. beğenebilirler.
Teşekkürler.
BANKA: YAPI KREDİ
AD-SOYAD: BÜŞRA DOĞRULUK
IBAN: TR350006701000000054610468
BANKA: İŞ BANKASI
IBAN: TR12 0006 4000 0015 3100 2795 50
İninal Barkod Numarası: 0000038278587
Yotuube: mmSGaming
Twitch: mmsgamingg
Yukarıdaki adresler çevirmenin kendi adresleridir. Yamanın benim hiçbir bağlantısı yoktur.
DOSYALAR
*Yamayı oyunun bulunduğu klasöre kurun. (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Sekiro Shadows Die Twice)
NOT: SETUP SORUNLUYMUS ARKADAŞLAR. AŞAĞIDAKİ LINKTEN WINRAR ile KURULUM YAPIN
WINRAR ile KURULUM
Sekiro: Shadows Die Twite Türkçe Yama Tanıtım Videosu 2
ÇEVİRİ DURUMU
Menü: %100
Diyaloglar: %100
Ara Sahneler: %100
Eşyalar ve Açıklamalar: %100
ÇEVİRİ EKİBİ
Proje Sahibi ve Çevirmen: Mahsun Mücahit SÜRDEM - frankchestein
Teknik Destek: Ömür KANTAR - KarapathiaN
Çevirmen: Furkan KIZMAZ - istemsizturuncgil
Çevirmen: Barış BİÇİCİ - mike4peace
Çevirmen: Melih - GGChocolate
Çevirmen: Mehmet TANDOĞAN - mehmettndgn
Çevirmen: Süleyman Tomruk -
TÜRKÇE OYUN MERKEZİ Yamaya Destek Olmuştur.
SEKİRO: SHADOWS DIE TWICE TÜRKÇE YAMA NOTLARI
• Çeviri ücretsizdir ancak çeviri yayınlanmadan önce bize destekte bulunanlara gönderilecektir.
• Çeviri %100 olduğunda beta yayınlanacaktır. Hatalar düzeltildikten sonra final sürümü yayınlanacaktır.
• Türkçe karakterler kullanılmıştır. Bu açıdan herhangi bir sorun yoktur.
• Projede toplam 98.978 kelime bulunmaktadır.
• Dil bilgisi ve imla kurallarına özen gösterilmektedir.
• Çeviri, oyunun atmosferini bozmadan, anlatım bozukluklarına yer vermeden, gayet anlaşılır, akıcı ve kaliteden ödün vermeden yapılmaktadır. Bundan şüpheniz olmasın.
ÇEVİRMENLERE DESTEK OLUN
Bu projeye katkıda bulunmak ve bu tür projelerin devamını sağlamak isterseniz lütfen destek olun. Ayrıca bağış yapan arkadaşlar çeviriye daha erken ulaşacaklardır.
Bağış yapamayan ama destek vermek isteyen arkadaşlar Youtube ve Twitch kanallarına abone olup. beğenebilirler.
Teşekkürler.
BANKA: YAPI KREDİ
IBAN: TR350006701000000054610468
BANKA: İŞ BANKASI
IBAN: TR12 0006 4000 0015 3100 2795 50
İninal Barkod Numarası: 0000038278587
Yotuube: mmSGaming
Twitch: mmsgamingg
Yukarıdaki adresler çevirmenin kendi adresleridir. Yamanın benim hiçbir bağlantısı yoktur.
DOSYALAR
*Yamayı oyunun bulunduğu klasöre kurun. (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Sekiro Shadows Die Twice)
NOT: SETUP SORUNLUYMUS ARKADAŞLAR. AŞAĞIDAKİ LINKTEN WINRAR ile KURULUM YAPIN
WINRAR ile KURULUM