BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu
Merhabalar Raft TR Yama adlı konuma hoşgeldiniz. Sizlere başlıkta da bahsettiğim gibi raft oyunun türkçe yamasını sizler ile paylaşacağım.

image67630c267069bb19.png

Kullandığım araç yüzünden antivirüs programınız dosyaya virüs diyebilir. Virustotal sonuçları alt taraftadır. Yamayı link üzerinden ücretsiz bir şekilde edinebilirsiniz.

Kurulum:
rar'dan çıkan dosyaları oyunun içinde olan Raft_Data klasörünün içine atın ve tryamauygula.bat dosyasını çalıştırın.

İndirme linki
Virüstotal Linki

Oyun İncelemesi
Epik bir dünyada açık okyanus oyunu olarak karşımıza çıkan eğlence dolu bir oyun Raft, kendinize uygun bir sal oluşturarak hayatta kalma becerilerinizi kullanıp bir yandan köpekbalıklarına yem olmamak için büyük çaba sarfetmelisiniz. Raft oyununu oynarken aynı zamanda aklınızı da kullanacak ve oldukça heyecan verici deneyimler yaşayacaksınız.

raft köpek balığı

Raft oyunu diğer hayatta kalma oyunlarına benzer şekilde oyuncusunu kendisine bağlamayı başarmış görünüyor. Oyuna başlangıçta öncelikle çevrenizi keşfetmeniz gerekiyor. Yemek, su ve barınak gibi birincil ihtiyaçlarınızı gidermek için araştırmalara başlayacak ve hayatta kalabilmek için daha fazlasını yapacaksınız. Tüm bu ihtiyaçlarınızı karşılamaya çalışırken diğer yandan köpek balıklarına da oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. Redbeet tarafından geliştirilip Axolot Games tarafından dağıtımı yapılan Raft, 23 Mayıs 2018 tarihinde Steam üzerinde satışa sunulmuştu.

Raft Minimum Sistem Gereksinimleri 2021​

• Mimari: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 7 ve üstü
  • Sistem İşlemci: 2.6 GHz Dual Core veya benzeri
  • Bellek - RAM: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 500 ve benzer eşdeğeri
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama Kaç GB: 6 GB boş disk alanı

Raft Önerilen - Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri​

• Sistem Mimarisi: 64-bit işlemci ile işletim sistemi
  • İşletim Sistemi: Windows 7 ve üzeri