Merhaba Arkadaşlar Forumda Lazım Oldugu İçin Aradım Ama Bulamadım Bende Serverimdeki Skill_Group Düzenleyip Skilleri G1 Başlattım Ve Burada Sizlere Paylaşıyorum Dilerseniz Siz M1 Veya P Olarakta Başlatabilirsiniz Detay Aşağıda.
Öncelikle Dosyamızı İndiriyoruz Ve Filezilla Login Oluyoruz:
/usr/game/share/locale/turkey/quest Konumuna Giriyoruz.
Verdiğim Dosyayı Atıyorsunuz Ve Değiştir Diyorsunuz.
Sonrasında Reboot Veya /reload
[LÜTFEN BU İŞLEMDEN ÖNCE YEDEK ALINIZ]
VİRÜSTOTAL
Şimdi Gelelim Skilleri M1 Yada P Başlatmaya:
Skill_Group Dosyamızı Notepad++ İle Açıyoruz.
Resimde Görüldüğü Gibi 5 Adet Örnek: (1,30) Var Bu 1,2,3,4,5 Diye Gidiyor Hangi Karakter Kaç Skill İse Bizim Değiştireceğimiz Yerler Sadece 30 Rakamı Şuanda G1 Ayarlı M1 Başlatmak İstiyorsanız 25 P Başlatmak İstiyorsanız 59 Yapmanız Gereklidir Eğer Benim Verdiğim Dosya Çalışmaz İse Kendi Skill_Group'unuzu Böyle Düzenleyebilirsiniz.
Bendeki Dosya Skill_Group.lua'dır Sizdeki .quest Olarak Geçebilir Bunu Yine Notepad++ İle Açıp Farklı Kaydet Seçeneği İle .quest Dosyasına Çevirebilirsiniz.
Öncelikle Dosyamızı İndiriyoruz Ve Filezilla Login Oluyoruz:
/usr/game/share/locale/turkey/quest Konumuna Giriyoruz.
Verdiğim Dosyayı Atıyorsunuz Ve Değiştir Diyorsunuz.
Sonrasında Reboot Veya /reload
[LÜTFEN BU İŞLEMDEN ÖNCE YEDEK ALINIZ]
VİRÜSTOTALŞimdi Gelelim Skilleri M1 Yada P Başlatmaya:
Skill_Group Dosyamızı Notepad++ İle Açıyoruz.
Resimde Görüldüğü Gibi 5 Adet Örnek: (1,30) Var Bu 1,2,3,4,5 Diye Gidiyor Hangi Karakter Kaç Skill İse Bizim Değiştireceğimiz Yerler Sadece 30 Rakamı Şuanda G1 Ayarlı M1 Başlatmak İstiyorsanız 25 P Başlatmak İstiyorsanız 59 Yapmanız Gereklidir Eğer Benim Verdiğim Dosya Çalışmaz İse Kendi Skill_Group'unuzu Böyle Düzenleyebilirsiniz.
Bendeki Dosya Skill_Group.lua'dır Sizdeki .quest Olarak Geçebilir Bunu Yine Notepad++ İle Açıp Farklı Kaydet Seçeneği İle .quest Dosyasına Çevirebilirsiniz.