PART #1
forum.turkmmo.com
PART #2
forum.turkmmo.com
Merhaba arkadaşlar;
Wow Scripti Normalde.
Canım Sıkıldı Dedim Bi El Atayım ! Olabildiğince Oldu Gibi Fakat Grafikleri %100 Metin2 İle Yaparsanız Çok İyi İşe Yarayacaktır !

Bütün İşlemler İndex.HTML 'de Kafanıza Göre Düzenleyin. PSD Dosyası Mevcuttur ! Üst Metin2 Bölümü İçin !

MT2Dosyalar Yeni Kayıt Sistemi (Gelişmiş)
MT2Dosyalar tarafından geliştirilen bir sistemi sizlere paylaşmak istiyorum. Öncelikle Klasik Server Panellerinde Register / Kayıt sistemi şu şekilde işlemektedir ! Kullanıcı adı, şifre, mail, güvenlik sorusu şeklinde. Bu kayıt sistemini diğerlerinden ayıran şey client'te yaptığının işlemleri...
PART #2
MT2Dosyalar Wiki Sistemi #2020
PART #1 ----------------- https://forum.turkmmo.com/konu/3735853-mt2dosyalar-yeni-kayit-sistemi-gelismis/ PART #2 -------------------- Merhaba arkadaşlar ! Piyasa'ya şöyle bir wiki sistemi Yakışacağını Düşündüm ve Oğuzhan Gökmenin Yapmış Olduğu Wiki CMS Sistemine Giydirdim. Gayet Güzel ve...
Merhaba arkadaşlar;
Wow Scripti Normalde.
Canım Sıkıldı Dedim Bi El Atayım ! Olabildiğince Oldu Gibi Fakat Grafikleri %100 Metin2 İle Yaparsanız Çok İyi İşe Yarayacaktır !

Bütün İşlemler İndex.HTML 'de Kafanıza Göre Düzenleyin. PSD Dosyası Mevcuttur ! Üst Metin2 Bölümü İçin !