Herkese Selamün Aleyküm Dostlar , Bu Files Uğruna Herkes Birbirini Dolandırmaya Başladı Birilerine Emek Verip Files Yaparsın Şey Edersin Sonra Biyerleri Kalkıp Sana C++ Uzmanlığı Tasarlar . Bu Files İlede Şuanda Olan Saltanat Piyasasınnda Çağ Başlatıyorum . Oyunda Herhangi Bir Bug Sorun Yoktur Referans Vereceğim Orada Kullanılan Filesdir +500'de Test Edilmiştir Zevk İçin Açacagınız Bir Serverdir . Bu Dolandırıcılara Forumdada Bazıları Akıl Hocalığı Yapar
Neyse Fazla Sözü Uzatmadan Filese Geçelim.
Son Olarak Filesin Sourcesi Bende Vardır , Çok Çok Makul Bir Ücret Karşılığı Onuda Verebilirim Bu Sayede İstediğiniz Sistemleride Ekleyebilirsiniz.
Neden Sourcesini Paralı Satıyorsun Diyorsanız , Yeterince Çok Zarar Ettim Arkadaşlar
Uzatmadan Filese Geçelim ...
FİLESİ ÇOK DETAYLI VE ONLİNELİ BİR OYUNDA GÖRMEK İÇİN 'www.kriptomt2.com' Bu Servere Girip Bakabilirsiniz.
REFERANSLAR
www.kriptomt2.com
www.masalm2.com
alpha2.online
LOGIN EKRANININ FOTOGRAGINI BEGENEN OLURSA ORJINALINI ATABILIRIM
(edıt)
Temız Login Ekranı Eklenmiştir.

LYCAN KARAKTERİ DEĞİŞTİRİLİP ARTE KARAKTERİ DEVREYE SOKULDU .

lib/serverip.cfg Düzenlemeyi Unutmayın
İNDEX'e
*
ETC
Ekleyiniz.
NOT2
root/system.py
En üstte yer alan bu blogu siliniz.
PACKI METİN2 TR İÇERİSİNE ATINIZ .

EXE V.T
KANIT İÇİN TEŞEKKÜRLER @Mr. Lucky
Son Olarak Filesin Sourcesi Bende Vardır , Çok Çok Makul Bir Ücret Karşılığı Onuda Verebilirim Bu Sayede İstediğiniz Sistemleride Ekleyebilirsiniz.
Neden Sourcesini Paralı Satıyorsun Diyorsanız , Yeterince Çok Zarar Ettim Arkadaşlar
Uzatmadan Filese Geçelim ...
FİLESİ ÇOK DETAYLI VE ONLİNELİ BİR OYUNDA GÖRMEK İÇİN 'www.kriptomt2.com' Bu Servere Girip Bakabilirsiniz.
REFERANSLAR
www.kriptomt2.com
www.masalm2.com
alpha2.online
LOGIN EKRANININ FOTOGRAGINI BEGENEN OLURSA ORJINALINI ATABILIRIM

Temız Login Ekranı Eklenmiştir.

LYCAN KARAKTERİ DEĞİŞTİRİLİP ARTE KARAKTERİ DEVREYE SOKULDU .

denizmasal.12
lib/serverip.cfg Düzenlemeyi Unutmayın
İNDEX'e
*
ETC
Ekleyiniz.
NOT2
root/system.py
En üstte yer alan bu blogu siliniz.
Python:
if not sys.executable == os.getcwd()+os.sep+"dazyshield.bin":
dbg.LogBox("Farkli Bir Exeden Giris Yaptiniz, Auto Patcherla Giris Yapiniz.", "Guvenlik Kalkani")
sys.exit()
PACKI METİN2 TR İÇERİSİNE ATINIZ .

EXE V.T

KANIT İÇİN TEŞEKKÜRLER @Mr. Lucky