Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[LUA]*Yeni*Ruh Taşı Okuma Oranı Ayarlama 1

indirmek için izniniz yok
Merhabalar;

Arkadaşlar bildiğiniz gibi ruh taşı okuma questinde ruh taşının geçme oranını ayarlayamıyorsunuz.

Aşağıda vermiş olduğum quest orjinal ruh taşı okuma questine, oran da ekleyerek editlemiş olduğum questtir. Özellikleri vereyim:


> Questte ekranda yazılan yazılarda, oyuncaların kafalarını karıştıranları azaltmak adına çok ufak değişiklikler yaptım. Zaten farkına varırsınız.

> Ruh taşını ticarete koyup yapılan bug, bildiğiniz gibi engellenmişti zaten, questte bu kodlar dahil olduğundan ellemedim, bug koruması hala var.

> Ruh taşının geçme oranını, questten istediğiniz gibi ayarlayıp, normal şekilde questi okutmanız yeterli yani C++ lara girip de confige eklemek, yok olmadı bende source yok diff ekle(kesinlikle yanlış anlaşılmasın küçümsediğimden değil) gibi şeylerle kafanızın yorulmasını engellemek amaçlı yaptığım bir değişiklik. Oranı, questteki 178. satırdan editleyebilirsiniz.


[Download(DosyaUpload)] (( @admin Dosyaupload dikkat çekerim. :D ))
[VirusTotal]

Herhangi bir sorun olursa yorumlarda belirtirseniz geri dönerim.

Ayrıca sabite alınması yararlı olur diye düşünüyorum, birçok arkadaşa yararlı olur.
Yazar
scorpion1453
Kaynak İndirilme
8
Görüntüleme
299
İlk yayınlama
Son Güncelleme
Değerlendirme
0.00 yıldız(lar) 0 rating

scorpion1453 - Kaynakları

Geri
Üst