V1:
Kısıtlama koymadım. Binek, silah kostümü, zırh kostümü, saç kostümü ne varsa üzerine sürüklediğinizde süresi artar.
Süre değişkenini protodan değiştirebilirsiniz. Yapmanız gereken value0 değerini değiştirmek.
Source den süreyi gün olarak ayarladım.1 yazarsanız 1 gün, 10 yazarsanız 10gün olur.
Süre uzatma eşyasının miktarını arttırabilirsiniz. 7,14,30 gün şeklinde. Yapmanız gereken char_item ile uiinventory'ye yeni eşyaların vnumlarını ilave etmek.
V2:
Özel ikon yaptım.
7 güne ilaveten 14 ve 30 gün olan 2 adet kostüm uzatma ekledim.
Kostüm uzatmalara Eklenecek süre bilgisi ekledim.
V3:
Süre uzatma limiti eklendi.(365)
Süresi 0 olan kostümlere süre verilmesi çözümlendi.
Kuşak hatası çözümlendi.
REAL_TIME_FIRST_USE(süresi takıldıktan sonra azalmaya başlayan) olan eşyalara süre verme ile ilgili hata giderildi.
Beğenip yorum atmayı unutmayın.
Ekli dosyayı görüntüle 2762
SQL kullananlar için
Kısıtlama koymadım. Binek, silah kostümü, zırh kostümü, saç kostümü ne varsa üzerine sürüklediğinizde süresi artar.
Süre değişkenini protodan değiştirebilirsiniz. Yapmanız gereken value0 değerini değiştirmek.
Source den süreyi gün olarak ayarladım.1 yazarsanız 1 gün, 10 yazarsanız 10gün olur.
Süre uzatma eşyasının miktarını arttırabilirsiniz. 7,14,30 gün şeklinde. Yapmanız gereken char_item ile uiinventory'ye yeni eşyaların vnumlarını ilave etmek.
V2:
Özel ikon yaptım.
7 güne ilaveten 14 ve 30 gün olan 2 adet kostüm uzatma ekledim.
Kostüm uzatmalara Eklenecek süre bilgisi ekledim.
V3:
Süre uzatma limiti eklendi.(365)
Süresi 0 olan kostümlere süre verilmesi çözümlendi.
Kuşak hatası çözümlendi.
REAL_TIME_FIRST_USE(süresi takıldıktan sonra azalmaya başlayan) olan eşyalara süre verme ile ilgili hata giderildi.
Kostüm Süre Uzatma Sistemi V3.rar indir
Dosyayı indir, full download - Kostüm Süre Uzatma Sistemi V3.rar
www.dosyaupload.com
Beğenip yorum atmayı unutmayın.
Ekli dosyayı görüntüle 2762
SQL kullananlar için