Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Kostüm Parlatma Sistemi #Karaca425 1

indirmek için izniniz yok
Merhaba Arkadaşlar
Benim sistemim üzerinden prim kasanlar olduğu için paylaşmak istedim.Öyle bir hal aldıki sistem sahibi olarak onlar kadar prim kasmamışımdır.Yok bilmem arınma karaca kostüm ya güzel kardeşim dostum sistemi ben yapmışım ne bu havalar :D
Hayatları boyunca localhost dışına varez sistem eklemekten öteye gidemeyen insanlar buralarda şov yapma derdinde.
Bu şekilde gittikleri taktirdede localhost dışına çıkamayacaklar ve bir gelişim gösteremeyecekler.
Sistemin benim umrumda olduğunu sanıyorlar.Ben zaten kazanacağımı bu sistemden kazanmışım.Sende olsa ney olmasa ney ama sanıyorlarki konu açtıkca bana karşı bişey yapıyorlar beni alt üst ediyorlar :D Güzel kardeşim ben bu sistemi yapmışım demi yarın daha iyisini yaparım bana koymaz Siz benim yaptığımı el altından satmaya çalışan adamlarsınız, artıklarımla idare edenlersiniz.Sorunsuz sistemi sökmeyi beceremeyip kafanıza göre fix yapanlarsınız.Siz benimle neyi tartışıyorsunuz, neyin çabası içindesiniz anlamak garip :D

Bu arada benim yaptığım birşeyi paylaşılmasına engel oluyor diyenler sistem benimdi paylaşılmasına ister müsade ederim ister etmem evet forumun amacı paylaşmak ama kendi yaptığım birşeyin paylaşıp paylaşmama kararını ben veririm siz değil.

İyi kullanımlar.

Link: TIKLA
VT: TIKLA

2 Satır kodu eklemeyi beceremeyenler bana yazmasın kimseye destek vermiyorum.
Yazar
karaca425
Kaynak İndirilme
65
Görüntüleme
440
İlk yayınlama
Son Güncelleme
Değerlendirme
0.00 yıldız(lar) 0 rating

karaca425 - Kaynakları

Geri