Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kingdom Come: Deliverance - Zengin Tüccarlar / Tüccarların Parasını Arttırma Yaması
40-1518820958-472086403.png

Tüm tüccarların zenginliğini ve ceplerinde bulunan parayı artırır, rahatlıkla tüm eşyalarınızı, silahlarınızı ve diğer itemlerinizi tüccar tüccar gezmeye gerek kalmadan tek bir tüccara satabilirsiniz.
NOT: 1.8.1'de test edildi

Feragat:
KCD, önümüzdeki birkaç ay boyunca yoğun bir şekilde yamalanacak olan yeni bir oyundur. Bu nedenle, düzenlemelerinizi ve yamalarınızı düzenli olarak yedekleyin, saklayın ve değişikliklere hazır olun. Dosyalarınızın kayıt alanı: C: \ Users \ KULLANICI ADI \ Saved Games \ kingdomcome

Bir gün bekleyerek hızlı bir test yaptım ve birkaç tüccara gittim ve hepsi servetlerini arttırdı. Muhtemelen bunu yapmanın en iyi yolu değil, ama işe yarıyor. Kendi sorumluluğunuzda kullanın, oyununuza bir şey olursa sorumluluğu üstlenmeyeceğim!

Bu başka bir kullanıcı tarafından talep edildi. Modla kendim ilgilenmiyorum ve sorun yaşarsanız ayrıntılı sorun giderme sağlamayacağım. İlişkili olmayan hataları bu modun neden olduğu bir hata olarak bildirmeden önce lütfen sağduyulu davranın.

Kurulum:
Dosyayı indirin.
Krallığınıza gelin, Steam klasöründeki Deliverance oyun klasörü. Varsayılan C: \ Program Files (x86) \ Steam \ steamapps \ common \ KingdomComeDeliverance \ şeklindedir.
"Mods" klasörüne gidin, yoksa yeni bir tane siz oluşturun.
Kullanmakta olduğunuz zip dosyasının içeriğini Mods klasörünüze çıkarın.

Yamayı Kaldırmak:
Moddan memnun değilseniz veya çalışmazsa, Mods klasörünüze çıkardığınız klasörü silin. Bunlardan biri:
KingdomComeDeliverance \ Mods \ RicherMerchants20k
KingdomComeDeliverance \ Mods \ RicherMerchants10k
KingdomComeDeliverance \ Mods \ RicherMerchants5k

Kingdom Come: Deliverance - Zengin Tüccarlar / Tüccarların Parasını Arttırma Yaması İndir
Link:
DosyaUpload
Tarama: VirüsTotal
Yazar
ßyMesMes
Kaynak İndirilme
1
Görüntüleme
334
İlk yayınlama
Son Güncelleme
Değerlendirme