Ek olarak Rainos2.net , Rainos2.com ile
alakam yoktur ismimi kullarak açılan bir serverdir...
Ben Kimim Merak Edenler
Ben @Danny Rand, @Aleon Norveus , @EmreGokceSnsz
FoR Arkadaşlarım
@ismailapa42 , @BekirAKDEMIR ,@Berke27 , @Whisy ve adını yazmayı unuttuğum bir çok arkadaşım
Görseller
Kullananlar like yorum atarsa sevinirim...
Belli başlı gui çeken yerleri alırsanızda olur örnek olarak
uiinventory.py
uitaskbar.py
inventorywindow.py
uiguild.py
skilleri ve duyguları söylememe gerek yok
uiscripleride yapın. Ek olaran lonca penceresi için uiguild_new.py dosyasının eklentileri game.py de interfacemodule.py olması lazım ona dikkat ederek yapın saten alayacaksınız.
ui isimli klasörü kapatıp packe atıp indexse ekleyin resimleri vs çekmesi için, basit kurulum Kolay gelsin
Başka gerekli bişey görmedim uidragonsoul klasik olan kendi yaptığımı paylaşmadım belki ileride onuda paylaşırım.
Eksikler
Lonca Arazisi düzenleme guisi bunu illumina etc tasarlayan kişide elden geçirmedi el atın oraya geri kalanları kafanıza göre artık
NEDEN SATMADIM DİYE SORACAK OLURSANIZ SATEN YILLARDIR VAREZDE OLAN Bİ ETC SATMAK BANA YAKIŞMAZ...
Link Tıkla
Total
ui.py veriyim orda yazı tipi düzeltmesi yaptım direk bu ui.py roota atıp kullanabilirsiniz.
Link ui.py
Total
EK Olarak
component.py
uipopup.py kendi rootunuza çekmeyi unutmatınız gamedeki importdan farketmiş olanlarınız olabilir.
uisrcp/popupdialog.py bunu atarsınız tek tek yaparsanız sorun olmaz.
Örnek olarak sadece ui atın bide ui packini kapatıp oyuna atın oyuna girin thinboard ve boadlar değişmiş olucak ondan sonra envantere girişin minimap daha sonra taskbar , karakter ekranı derken bitirirsiniz.
alakam yoktur ismimi kullarak açılan bir serverdir...
Ben Kimim Merak Edenler
Ben @Danny Rand, @Aleon Norveus , @EmreGokceSnsz
FoR Arkadaşlarım

@ismailapa42 , @BekirAKDEMIR ,@Berke27 , @Whisy ve adını yazmayı unuttuğum bir çok arkadaşım

Görseller
Kullananlar like yorum atarsa sevinirim...

Belli başlı gui çeken yerleri alırsanızda olur örnek olarak
uiinventory.py
uitaskbar.py
inventorywindow.py
uiguild.py
skilleri ve duyguları söylememe gerek yok
uiscripleride yapın. Ek olaran lonca penceresi için uiguild_new.py dosyasının eklentileri game.py de interfacemodule.py olması lazım ona dikkat ederek yapın saten alayacaksınız.
ui isimli klasörü kapatıp packe atıp indexse ekleyin resimleri vs çekmesi için, basit kurulum Kolay gelsin

Başka gerekli bişey görmedim uidragonsoul klasik olan kendi yaptığımı paylaşmadım belki ileride onuda paylaşırım.
Eksikler
Lonca Arazisi düzenleme guisi bunu illumina etc tasarlayan kişide elden geçirmedi el atın oraya geri kalanları kafanıza göre artık

NEDEN SATMADIM DİYE SORACAK OLURSANIZ SATEN YILLARDIR VAREZDE OLAN Bİ ETC SATMAK BANA YAKIŞMAZ...
Link Tıkla
Total
ui.py veriyim orda yazı tipi düzeltmesi yaptım direk bu ui.py roota atıp kullanabilirsiniz.
Link ui.py
Total
EK Olarak
component.py
uipopup.py kendi rootunuza çekmeyi unutmatınız gamedeki importdan farketmiş olanlarınız olabilir.
uisrcp/popupdialog.py bunu atarsınız tek tek yaparsanız sorun olmaz.
Örnek olarak sadece ui atın bide ui packini kapatıp oyuna atın oyuna girin thinboard ve boadlar değişmiş olucak ondan sonra envantere girişin minimap daha sonra taskbar , karakter ekranı derken bitirirsiniz.
@SoymalıkPortakal Hazırlamış olduğu anlatım konusu Tıkla
Eklemek isteyenler videoları takip edip sorunsuz şekilde ekleyebilir
Eklemek isteyenler videoları takip edip sorunsuz şekilde ekleyebilir