- Virüs Taraması
- https://www.imagevisit.com/images/2019/10/07/Adsiz.png
Merhaba arkadaşlar.
Üzerinde çok emeğimin olduğu fakat kötü anılar bırakan bir filesimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bilmenizi isterim ki bu filesi satın alan 3 kişinin rızasını alarak paylaşıyorum. Paylaşma nedenimi soracak olursanız sattığım kişilerden birinin bu filesi 4. bir kişiye ulaştırmış olmasıdır.
Çok fazla laf kalabalığı yapmak istemiyorum direkt içeriğini anlatmaya geçiyorum.
Bilinen tüm açıklar ve hatalar %99 fixlenmiştir.
Herhangi bir 'warning' ve 'syserr' ile karşılaşmadım, karşılaşırsanız konuya cevap olarak yazın destek olurum.
Files sunucuya kur ve aç denilecek kadar hazırdır.
Python sürümü: 2.7
Granny sürümü: 2.9
GCC sürümü: 4.9
Files Dosyaları
Virüs Taraması
Yapılması gereken fixler;
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Önemli bir bilgi;
MySQL Bilgileri;
User Name: root
Password: dev
Bir teşekkürü çok görmeyip forumda paylaşım yapan herkesi daha fazla paylaşıma teşvik edebilirsiniz.
Hayırlı kullanımlar diliyorum.
Görüntüleri spoyler olarak ekleyeceğim görüntü kirliliğine neden olmaması için.
Üzerinde çok emeğimin olduğu fakat kötü anılar bırakan bir filesimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bilmenizi isterim ki bu filesi satın alan 3 kişinin rızasını alarak paylaşıyorum. Paylaşma nedenimi soracak olursanız sattığım kişilerden birinin bu filesi 4. bir kişiye ulaştırmış olmasıdır.
Çok fazla laf kalabalığı yapmak istemiyorum direkt içeriğini anlatmaya geçiyorum.
Bilinen tüm açıklar ve hatalar %99 fixlenmiştir.
Herhangi bir 'warning' ve 'syserr' ile karşılaşmadım, karşılaşırsanız konuya cevap olarak yazın destek olurum.
Files sunucuya kur ve aç denilecek kadar hazırdır.
Python sürümü: 2.7
Granny sürümü: 2.9
GCC sürümü: 4.9
Files Dosyaları
Virüs Taraması
Yapılması gereken fixler;
[C++] '/reload q' Crash Fix
Sorun ; İyi Forumlar. questmanager.h Arat PC * GetPCForce(unsigned int pc); Altına void StopAllRunningQuests(); questmanager.cpp Arat void CQuestManager::DisconnectPC(LPCHARACTER ch) { m_mapPC.erase(ch->GetPlayerID()); } Altına...
Lonca Simgesi Görünmeme Sorunu FIX
Lonca sembol fixini yapanların karşılaştığı bir sorun. Lonca leveli ne olursa olsun imza resmi yüklenmiyordu o fix'in geriye alınmış hali. Bende kendi serverim üzerinde fixleri test ederken hata ile karşılaştım yardımı dokunur aynı sorunu yaşayan olur diye paylaşıyorum çünkü bende bayağı bir...
Önemli bir bilgi;
MySQL Bilgileri;
User Name: root
Password: dev
Bir teşekkürü çok görmeyip forumda paylaşım yapan herkesi daha fazla paylaşıma teşvik edebilirsiniz.
Hayırlı kullanımlar diliyorum.
Görüntüleri spoyler olarak ekleyeceğim görüntü kirliliğine neden olmaması için.