Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Gemi Savaş Haritası Sorunsuz Ve Stabil - Pelin Melek Aslan'dan 1

indirmek için izniniz yok
Merhabalar Ben > Pelin Melek Aslan <
arkadaşlar uzun süredir arşivimde bulunan gemi map vardı paylaşma gereği gördüm piyasaya birşeyler kazandırsın.

Görsel Metaryeller

L4B3JG.jpg

rVA9qN.jpg

7blvOW.jpg

PoyMRN.jpg

gA7oNR.jpg

Tasarım Mekanm35m yapımıdır.

Kurulum ;

Serverside dosyalarının içindekileri ayrıyeten "metin2_map_gemi" adında bir klasör oluşturun.

ve Filezilla'dan /usr/game/share/locale/turkey/map klasörünün içine atın ve klasör izinlerini 777 yapın.

ayrıyeten map klasörünün içinde "index" adında dosya vardır onu notepad ile açın.

orada bulunmayan bir sayı ile atiyorum ;

Kod:
216 metin2_map_gemi/CODE]

die eklenti yapın daha sonra kaydedip kapatın. şimdi bu mapa hangi kanaldan giriş yapılmasını istiyorsanız örneğin channel1 klasörünün içine girip CONFIG dosyasını notepad ile açın orada MAP_ALLOW vardır sayıları olan oradaki sayıların sonuna daha önceki yukarıdaki indexleğimiz sayıyı yazağız 216 o sayıların sonuna SFTP eklenti bukadardır

Şimdi Client eklentisine geçiyoruz ;

root.epk root.eix eternexus veya unpack ile açıyoruz atlantisinfo.txt vardır onun son satırına

[CODE] metin2_map_gemi   509000 0    1    1

ekleyip kaydedip kapatıyoruz

Property dosyalarını direkt olarak property packınızı açıp içerisine dosyaları atın.

ve dosya içerisinde verdiğim gemisavas.epk,eix dosyalarını INDEX Açıp

Kod:
*gemisavas*

olarak eklenti yapın ve kapatın ve serverinize reboot atın serverinizi açtığınızda

Harita Işınlanma Kodu ;

Kod:
/warp 5090 0

https://www.dosyaupload.com/nZy5

https://www.virustotal.com/#/file/2...9d0c0f0c30c8212d974d4f7ebfc837e6677/detection

Yeterli şekilde detaylı anlattığımı düşünüyorum yapamayan olmayacak diede düşünüyorum sakın gelipte yapamadım falan yazılar yazmayın bir teşekkür yeterli.

Bir Teşekkür Yeterlidir.

- Pelin Melek Aslan -
Yazar
Pelin Melek Aslan
Kaynak İndirilme
28
Görüntüleme
406
İlk yayınlama
Son Güncelleme
Değerlendirme
0.00 yıldız(lar) 0 rating